Flikar

torsdag 8 januari 2015

Tillbaka i vardagen.

Såhär fint var det här hemma i typ två dagar i mellandagarna innan snön smälte igen men det är denna bild av naturen jag tänker ta med mig mentalt när jag minns tillbaka till jullovet 2014/2015.

Idag tog ledigheten slut för hela familjen. För Alex del var det tillbaka till dagis och dessutom ny avdelning.
Vi pratade om dagis igår kväll och Alex frågade mig om jag eller Johan skulle vara med på dagis. Jag svarade nej, jag och pappa ska jobba. Då sa han att han inte ville vara ensam på dagis... Lilla gubben då! :/
Med anledning av detta var jag förstås lite fundersam på hur det skulle gå idag men efter vi tagit av ytterkläderna och hängt upp på nya platsen så sprang han in på avdelningen och började spana in leksakerna.
Jag fick ropa "Hej då Alex!" så kom han springande tillbaka och gav mig en kram och puss innan jag åkte. :)
Till saken hör att han är van att vara på alla tre avdelningarna på dagis och även van att träffa alla fröknarna på de olika avdelningarna. Det är en fantastisk fördel med ett mindre dagis och hur personalen på "vårt" dagis jobbar, måste jag säga.
Är det få barn slår de ihop avdelningarna och personalen hjälper till när det behövs på andra avdelningar.
När jag hämtade honom i eftermiddags fick jag höra att det gått jättebra idag så nu känns det lugnt inför morgondagen. Skönt med kort vecka för oss allihop tror jag ändå.

För övrigt har vi kalasat lite här hemma idag eftersom det är min födelsedag. Jag fick en riktig drömpresent av Johan och Alex men tänker visa den en annan dag. Måste få testa den lite först. :)

1 kommentar:

  1. Grattis Lisa!!!! Spännande med presenten �� kram Anna-Lena

    SvaraRadera