Flikar

måndag 20 februari 2012

En liten tjuvkik!Idag har Johan varit ledig från "vanliga" jobbet för att jobba lite här hemma istället.
Ingen vila, ingen ro här inte. ;)
Klinkersen lade han i helgen så idag fortsatte han med det sista; att foga. Sen började han sätta tapeter i gamla hallen.
Gissa om det var spännande att få se resultatet när jag kom hem?! :)
Och jag kan bara säga, so far so good!
Golvet i nya hallen blir superfint! Och tapeten i gamla hallen, vilken skillnad mot innan! Känns så ljust, vitt och modernt! Jättesnyggt!
Är ju lite roligt att jag tycker den nya tapeten känns just modern för den gamla var ju inte direkt omodern i sin rätt neutrala look och med ca fem år på nacken, men jag vet inte. Stor skillnad blev det! :)
Ska bli såå kul att få inreda hallen sen! Börjar bli dags att kolla på hallmöbler i stans möbelbutiker tror jag  minsann! Jiihoooo! :D

3 kommentarer:

 1. Super fint! Ser fram emot att se det live. Undrar om jag och Gusten undermedvetet blivit inspererade för vi började planera för att fixa vår hall i går. ;D //Lillasyster

  SvaraRadera
 2. Åh det ser väldigt fint ut, det man kan se :) Tapeten ser jättesnygg ut! Vilken fin dörr ni har till...toaletten är det va? Golvet blev också snyggt, helt i min smak. Där blir det gott om plats för barnvagnen ;) Är det golvvärme?

  Det är så roligt när det händer lite saker hemma! Här är allt färdigmålat utom lister, fönster och lite småpill. Tyvärr får jag nog vänta med nya möbler pga tunn plånbok och några tidskrävande göra-om-projekt i garaget... men det gör ju mkt att få in mer ljus och vitt!!

  Ha en härlig vecka.
  Kram Veronica

  SvaraRadera