Flikar

fredag 12 november 2010

Go kväll!

Johan är på väg upp till Örebro för en helg med teambuilding (eller nått liknande) med jobbet så här sitter jag ensam i höstrusket som just nu drar över Öland.
Meeeeen. Nu lät det faktiskt som det är lite synd om mig och det är det inte!
För se här hur gött jag haft det, hittills, ikväll:

Middag: mumsig sallad med kräftor och pestovinegrette. Till det ost och kex. Och förstås; en massa tända ljus för att mysa till det i höstmörkret!


En stund senare var det dags för efterrätt; en god kopp te och en skål med chokladpudding och grädde. Mumma!


Igår damp en ny Allt i Hemmet ned i min brevlåda och den tänkte jag krypa ned i soffan med ikväll. Drömma mig bort till vackra vinterdagar och vacker inredning...

Så som ni ser har jag det heeelt ok! :)
Jag har ju dessutom mina små älsklingar som håller mig sällskap.


Älskade Emil.


Lilla söta Lill.

Ha en skön fredagkväll!

1 kommentar:

  1. Men ååh vad mysigt och gott det såg ut! Ibland är det underbart att få vara ensam också ;) Hur gör du en pestovinegrette?

    Tack snälla söta för de fina orden om köket! Vi är jättenöjda! Å det ska bli så himla kul med huset, en stor dröm som går i uppfyllelse!! Huset ligger i Söderåkra i ett lugnt villaområde på en liten gata, mycket barnvänligt. Granne med pulkabacke :) Tänk det är snart januari! Huset påminner lite om erat, iaf vad jag sett på dina bilder, med en ungefär likadan "joddlarbalkong". Balkongräcket behöver bytas här och var så då kommer nog din blogg till god inspiration ;)

    Förresten ligger vår lägenhet ute på hemnet nu, kan du gissa vilken det är? Ha en skön helg! Kram Veronica

    SvaraRadera