Flikar

tisdag 16 november 2010

Trötter, that's me.Har konstaterat att mitt nya jobb börjar tära på krafterna. Jag orkar inte göra många knop när jag kommer hem på kvällarna.
Helgerna blir ju guld värda, då får man äntligen sova ikapp och vila upp sig.
Det gjorde jag verkligen i helgen. När Johan inte var hemma och såg till att jag kom upp i tid så sov jag till strax efter 10 både lördag och söndag. Ooops! :O
Egentligen tycker jag det är rätt skönt att komma upp runt 8.30-9 så inte hela dan hinner försvinna men eftersom jag inte ville ställa nån väckarklocka så sov jag tills jag vaknade av mig själv vilket alltså var rätt sent.
Måndag igår vilket betyder tillbaka på jobbet och då var man ju helt färdig sen på kvällen. Ordningen återställd alltså. ;)


Börjar så smått inse hur nära vi är december och första advent. Lite läskigt hur tiden flyger iväg men samtidigt - advent betyder glögg och pepparkakor och jag är sååå sugen på dom båda! :)
Innan dess måste ju även amaryllisar och hyacinter inhandlas...
När ska man egentligen börja köpa amaryllisar för att de ska blomma lagom till jul? Jag brukar köpa lökar där blad och knoppar redan är på g. Tips mottages tacksamt!


I väntan på vackra amaryllisar bjuder jag på bilder från mina nuvarande blommor i köksfönstret, porslinsblommor, som blommar så fint för tillfället.

Natti natti på er!

2 kommentarer:

 1. Tack! Snälla söta för den fina presenten som kom på posten i dag.
  Jag blev jätte glad och tycker såååå mycket om den.
  Bild kommer på Min Blogg i morgon.

  Ja det är skönt att få sova ut ibland och klart Du känner av att Du bytt jobb det brukar ju ta på krafterna i början.

  Mina porslinsblommor har blommat över för nu men de är fantastiska och vilken underbar doft det är på kvällarna av den eller hur?

  Jo när vi var till Öland sist så skulle Vi besöka den trevlige trädgårdsmästaren som Vi alltid är till men han hade bommat igen :( Vi blev besvikna men det finns kanske andra på ön som är bra och säljer fiiiin fina lökar.

  Sköt om Dej!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh vad komiskt, själv tycker jag att poslinsblommornas blommor luktar avskyvärt ;) hihi Men söta är de!

  Tack snälla du för de fina orden om lägenhetsfotona!! Det är jättekul att höra, man blir ju så hemmablind själv. Jag har faktiskt sparat ner fotona på datorn som du sa ;) Det kommer bli lite sorgligt men också otroligt kul med ett helt stort hus!! hihi ja jag ska visa husbilder sen och det vore väl toppen om vi kan hämta lite inspiration utav varandra sen!

  Hoppas att du hittar lite ny energi snart så att nya jobbet inte stjäl all orken din.

  Kram Veronica

  SvaraRadera