Flikar

tisdag 8 juni 2010

Hopplöst förälskad.

Besökte skoaffären på Ölands köpstad igår med mamsi och fick för mig att prova ett par sandaler med sjukt hög sula.
Det skulle jag aldrig ha gjort för jag föll pladask och blev så förälskad!


Wildflower, ca 590kr

Jag menar, kolla så snygga de är! De var faktiskt inte så obekväma som man kan tro, däremot blev jag ju ca 10 cm längre p.g.a. den höga sulan (och jag är redan 172 cm lång så jag "behöver" egentligen inte den där extra höjden).
Så nu funderar jag på om man kan ta dom till en skomakare som typ "sågar" av en sisådär 2-3 cm av sulan så jag kommer ner lite mer i marknivå.
Men nää, det skulle nog bli för dyrt i slutändan. Jag får helt enkelt fortsätta drömma om att jag faktiskt skulle kunna strutta omkring i dom där i sommar...

Något jag däremot gått och köpt mig inför sommaren är en bikini!


Bandeau bh 129kr, taitrosa 99kr på Lindex.

Allt som oftast tycker jag att bikiniprovning inte är någon rolig upplevelse. Man ser alltid så blek ut och speglarna i omklädningsrummen lägger ju minst på fem kilo (för jag har ju inte de där valkarna och kärlekshandtagen i verkligheten ju).
Men när jag provade denna hade jag turen att ha en såndär "jag-gillar-faktiskt-min-kropp-dag" och då kändes bikinin helt ok. Så det var bara att slå till.
Får hoppas solen och värmen kommer nu också, så jag kan få lite snygg bränna till den lilla blå.

2 kommentarer:

 1. Visst är det tråkigt att prova bikini. Den du köpt ser i alla fall jättesnygg ut!! Jag måste nog också ägna mig åt det någon dag. Eller så struntar jag i det eftersom jag ändå bara kommer att sitta på balkongen om vädret tillåter. Det där med att åka iväg och bada tycker jag numera är överskattat! :D

  Skor med kilklack har jag hemskt svårt för. OK på andra, men jag kan verkligen inte gå i såna. Andra högklackade skor, inga problem, höga kilklackar och jag snubblar runt åt alla håll!

  SvaraRadera
 2. Å Nej vilka skor!!!
  Visst men man kan inte gå så långt på dom...aj vad trötta fötter det blir.
  Bikinin hoppas jag verkligen att Du kommer att få använda mycket för vi vill ha sol och värmen tillbaka.
  Här har det regnat hela dagen och blåst så det har varit varm tröja och regnkläder och stövlar om man skulle gå ut.

  Kram!

  SvaraRadera