Flikar

söndag 9 maj 2010

Några bilder från Karlskoga-helgen.

Som vanligt går det att klicka på alla bilderna för att se dom i ett större format.


Johan


Zandy

Förra helgen var det ju racehelg i Karlskoga och det var riktigt spännande faktiskt, Johan har ju inte tävlat innan när han kört så nu kom jag på mig själv stå och tänka;
"Kom igen, kom igen! Gaaaaaaaaaasa! Broooooooomsa!! Kööööör!!"
Det gick bra för honom, han kom 5:a i första loppet och 6:a i andra loppet (av ca 12 deltagare). Inte illa för att vara första gången, tycker jag!
Hans kompis, som även tävlade förra året, kom 3:a i båda loppen så han fick stå på prispallen. :)

Prins Carl Philip kör ju racing med en Porsche och den klassen körde också två race i helgen. Snickaren Matte från "Bygglov" i TV4 var också med i den racingklassen och körde.
Prinsen kom 2:a i ena racet och jag var självklart där och fotade. :)


Prins Carl Philip på pallplats för första gången.


Matte på banan.


Carl Philip på banan.

Jag hade sett fram emot fotograferandet denna helg, äntligen skulle jag få pröva mina nya kunskaper från fotokursen och det blev en hel del foton som jag blev nöjd med på lördagen. På söndagen däremot gick det inte lika bra och jag förstod inte varför.
Men så satt jag och funderade på vad jag kunde gjort för fel häromdagen och kom på det - jag hade ju glömt en väldigt viktig inställning på kameran... Pinsamt Lisa!!
Jag får skylla på att jag är van att låta kameran sköta inställningarna och se till att komma ihåg allting till nästa race istället...


Johan


Zandy

Kika gärna in på hemsidan jag gjort till grabbarnas team, www.jzmotorsport.se. Där finns bl.a. riktigt snygga bilder från Karlskoga som en "riktig" fotograf tagit och även två filmklipp inifrån Johans bil när han kör.

1 kommentar:

  1. Äsch, man kan väl inte komma ihåg alla detaljer! :D Men visst blir man besviken på sig själv när man inser att man "klantat" sig...

    SvaraRadera