Flikar

måndag 26 april 2010

Vårteckensutmaning, vecka 9.

Veckorna pinnar på som bara attan, redan nionde måndagen med vårtecken! Egentligen borde man ha långhelg (typ fredag-måndag) varje helg under våren så man skulle hinna njuta lite mer av solen, ljuset, värmen och naturen. Men tills någon sådan lag införs (drömma går ju alltid) får man väl passa på och njuta när man väl är ledig. Och det har jag gjort i helgen!


Igår var det premiär för en kopp kaffe (med skummad mjölk, mums!) på trappen hemma hos mamma & pappa. Solen sken så härligt och himlen var alldeles blå. Visst, lite kyla i vinden är det fortfarande men vad gör väl det när det är sooool!? :)


För mig är vita skor starkt förknippat med våren. I år går jag omkring i de jag köpte förra våren (även om jag väldigt gärna skulle kunna tänka mig ännu ett par, ääälskar vita sneakers!) men min kära mamsi köpte sig dessa igår när vi gick en runda på stan. Visst är de snygga?!


Kastanjen hos mamma & pappa har fått stora knoppar som sträcker sig mot solen och vill växa!


Andra joggingrundan för denna säsong blev det för mig igår och jisses så skönt det var! Jag blev riktigt motiverad till att löpträna ordentligt i år så det tänker jag försöka göra. Om jag lyckas springa runt 8 km, som jag gjorde för ca två år sen, är jag nöjd.
(Ni behöver ju inte bry er om "skoröran" bakom mig på bilden ;))

Klicka på loggan så kommer du till listan med övriga deltagare i Humlebackens vårteckensutmaning.


2 kommentarer:

  1. Dra med mig ut också vettja! :P /Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Oj, är det 9 veckor sen ni började vårutmaningen? Jag tycker nog att våren kom alldeles nyss, i varje fall här hos mig! ;0)

    SvaraRadera