Flikar

onsdag 10 februari 2010

Tillbaka!

En veckas paus från internet (förutom min mail och Platsbanken) har varit både skön och lite jobbig.
Det var skönt att göra annat än att sitta en massa framför datorn, som det blivit en hel del av nu när jag gått hemma, men jag har samtidigt saknat att blogga, att läsa bloggar och allt annat jag brukar pyssla med på nätet.


Vackra Dalarna.

Istället har jag spenderat en vecka i Sälen, Tandådalen närmare bestämt, där jag åkt skidor tillsammans med Johan och fyra kompisar.
Det var andra gången jag stod på ett par skidor och det var lite svajigt till en början men det gick bättre för var dag. Sista dagen tog jag mig t.o.m. ned för en svart backe (även om det var med nöd och näppe ;))!


Jag kör hundspann.

Veckans höjdpunkt var ändå hundspannsturen som jag och Johan tog i lördags. Den var såå häftig! Det var första gången vi ens var i närheten av ett hundspann och vi fick inte bara åka utan vi fick även köra! Det var en riktig upplevelse det!


Johan kör hundspann, jag åker med.

Hundarna var helt tokiga i att springa så det var nästan omöjligt att få stopp på dom. Som sagt, riktigt häftigt!

I förra veckan fick jag dessutom ett samtal angående tjänsten jag var på intervju för i förrförra veckan - jag fick jobbet! Så i måndags var jag tillbaka i vardagen på riktigt med tidig uppstigning till väckarklockans tjutande, en snabb frukost och sen farande till jobbet med matlådan i högsta hugg.
Känns lite ovant efter flera månaders "ledighet" men samtidigt är det riktigt kul att komma ut i arbetslivet och få börja använda hjärnan igen!
Så jag är riktigt trött om kvällarna nu vill jag lova, det är mycket ny information att ta in varje dag.
Påtal om trött, det är sovdags för mig för länge sen. Natti natti på er!

7 kommentarer:

 1. Grattis till nya jobbet. Hoppas att det blir jättebra.
  Så härligt att du fick veckan i Dalarna innan du började jobba. Det ser riktigt fint ut på bilderna. Kan tro att det var häftigt med hundspann.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder från resan och hundspann skulle jag oxå vilja testa. Hoppas jobbet går bra! Kram

  SvaraRadera
 3. Tandådalen brukar vi vinter Campa och där är så fint men i år blir det nog inget för vi har vinter ändå så det räcker.....men än hinner vi ändra oss för påsken brukar vara fin där.Nästa gång har vi sagt att Vi ska åka hundspann iallafall verkar så mysigt.

  Men så kul Grattis till Jobbet och Lycka till! hoppas Du kommer att trivas med det Du gör.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Grattis till jobbet! Sån tur att du hann åka på semester innan du skulle börja så att du var riktigt utvilad! :D

  SvaraRadera
 5. Oj så kul det ser ut, har bara sett det på tv,n och förundrats över hur fort det går! Rena rallyloppet ju.
  Hur illa jag än tycker om väckarklockan på morgonen så är det kul att jobba, hjärntrim och socialt. Grattis, kan gott förstå det är kul att vara i gång igen. Ledighet blir liksom inte det samma annars. Nu kan du som oss andra gå där på 'kneget' och längta till fria dagar :)

  SvaraRadera
 6. Jag får gratulera dej till det nya jobbet. Hoppas det blir bra för dej och att du kommer att trivas.
  Vad bra att du hann med en vecka i fjällen innan jobbet började.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Gud vad roligt med jobbet, grattis!! Helt underbara bilder från fjällen, såg mysigt ut. Vad häftigt att åka hundspann. Hoppas du trivs bra på nya jobbet nu.

  Kram Veronica

  SvaraRadera