Flikar

lördag 30 januari 2010

Dags för avvänjning.


Vilken vecka det blev! Var på två (!!) arbetsintervjuer till jobb som verkar riktigt roliga, men jag hoppas lite mer på det ena... Väntar besked i nästa vecka, så nu är det bara att hålla tummarna! :)

Kommande veckan ska jag ta en internet-paus. Känner att jag behöver komma ifrån datorn då jag börjar bli smått beroende av att hålla kolla på allt och alla genom bloggar, hemsidor och Facebook...
Jag ska försöka hålla mig undan datorn så mycket jag kan och fokusera på det verkliga livet istället. Har en del roliga saker inplanerade förstås men vad det är kommer jag berätta när jag är "tillbaka online" igen. ;)

När jag är tillbaka kommer jag även titta på er fjärde bild till utmaningen. Jag misstänker att alla har snö även på januari-bilden men det ska bli spännande att se om snömängden ökat eller minskat hos er.
Hemma hos mig har vi fått ytterliggare några decimeter snö bara de senaste tre dagarna. Vet inte när Öland hade såhär mycket snö sist men jag skulle tippa att det är nästan tio år sen.

Önskar er en trevlig helg och en skön vecka!
Kram

4 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra med jobben. Har du tur får du båda.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att du får positivt besked efter någon - eller bägge - intervjuerna!

  SvaraRadera
 3. Ha det så skönt under datorfria veckan och LYCKA TILL med jobben.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Lycka till med jobben!!!!!

  kram eva

  SvaraRadera