Flikar

söndag 22 november 2009

Nybakat!

Idag har vi haft en riktig skön slapparsöndag. Jag gör i och för sig inte så överdrivet mycket många andra dagar i veckan heller, men det är på något sätt helt annorlunda att få slappa när man har sällskap. Kanske är det för att det känns mer ok att slappa om ens andra hälft gör detsamma? :)
Johan har bara fixat lite med duschdraperistången i ena badrummet idag. Han var tvungen att modifiera den lite för att den skulle kunna sitta så som vi ville ha den och trots att det var enkelt att fixa så har vi haft den stående väldigt länge. Men nu så, nu är det fixat!
Under tiden åkte jag och veckohandlade med mamma. Så nu slipper vi göra det efter träningen imorgon. Känns himla skönt faktiskt.

När jag kom hem igen bakade jag kärleksmums och dom har vi tänkt mumsa på till en film ikväll.
Tjaa, så när jag tänker efter har vi ju faktiskt fått en del gjort idag ialla fall. :)

Nästa vecka är det redan sista veckan i november (var tar tiden vägen egentligen?) vilket betyder att det är dags för bild nummer två i min fotoutmaning. Jag vet inte hur det är med er andra deltagare i utmaningen men jag måste ialla fall ut och fota mitt motiv nån gång i nästa vecka, och det lär ju bli en rätt grå och tråkig bild. :( Känns inte som att man vågar hoppas på varken solsken och blå himmel eller ett snötäckt landskap (eller kanske det bästa; sol, blå himmel OCH snö!).
Men men, så är vädret just nu och det är inte mycket man kan göra åt saken. Jag ser ialla fall fram emot att se en uppdatering av alla era bilder! :)

Ha en härlig vecka!

5 kommentarer:

 1. Mmm det ser gott ut....Vi kommer!
  Nej, då jag vara skojade!
  Du kan var lugn den här gången ;o)

  Skönt med en slappar söndag i bland.
  Ja i dag är det trist och jag grämer mej att jag inte tog min månads bild i går när solen sken så fint.

  Ha en bra Söndag kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Iiik...det bilde må jeg få tatt mens det er litt dagslys..tiden har flydd i fra meg. Det er jo desember snart....
  Kaken så skikkelig god ut:)
  FLott kveld til deg:)

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt med en riktig slappardag emellanåt!
  Jag fotade faktiskt mitt motiv redan igår, men det var mest för att se hur det såg ut i solsken;0) Sen la jag förstås inte ut den. Men det blir väl att jag fotar någon dag nästa vecka och lägger ut. Tänkte att jag kan ju gå förbi där varje dag i veckan och helt enkelt lägga ut den bild som har finast väder! :D

  SvaraRadera
 4. Heisann1
  En liten award venter deg på bloggen min!

  SvaraRadera
 5. Det är skönt med slappa helger, och vädret inbjuder ju till tv med kvällsfika, ser gott ut!! Men du, hur ofta är det snö på Öland? Så blir jag lite avundsjuk när jag läser, något av det svåraste att vänja sig till när man flyttar till Norge, det är söndagstängda butiker,faktiskt, nog är man lite bortskämd som svensk, du anar inte vad jag hamstrade i starten, för att vara säker på att all mat och mjölk skulle räcka till måndagen, tokig tant får man väl kallas :)

  SvaraRadera