Flikar

tisdag 17 november 2009

Duktig kisse....?


Häromkvällen började Lill jaga en fluga som irrade runt i golvlampan i vardagsrummet. Eftersom vi haft denna (IKEA)lampan sen vi flyttade till vår första lägenhet för en sisådär 7,5 år sen och jag gärna vill ha en ny så sa jag till Johan att det inte gjorde nått om hon hade sönder den. Lill måste hört vad jag sa för hon tog mig verkligen på orden...
En stund senare har jag & Johan förflyttat oss en våning upp när vi hör att Lill har något bus för sig så Johan går ner och kollar.
Lill har då tagit ett skutt efter flugan och hängt sig med klorna i lampan, ca 1,5 m över golvet. Eftersom lampan är gjord i papp höll den förstås inte för hennes tyngd utan gick sönder. Oj då... Sicken osis.... (NOT! ;))
Så nu är jag på jakt efter en ny golvlampa. Tack för hjälpen Lill! :)

7 kommentarer:

 1. Hej! Vad bra att Lil fixade så du får en ny lampa och välj en snygg denna gången. Blir säkert en tur till IKEA för dej. Snygga stövlar du köpt. Men kylan får du nog vänta på ett tag.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Synd på lampan men det är ju roligt att få köpa en ny.
  Snygga stövlar de är säkert varma och goa. Här har det regnat i flera dagar nu så att jag har fått använda fodrade gummistövlar när jag gått ut.

  Bättre att vi får lite kyla vi har 6 plus idag.

  Ha en fortsatt bra kväll
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. hehe...Lill gjorde en kjempejobb:) Utrolig hva de får til disse dyra. Nå blir det ny lampe skjønner jeg, kjøp en kattesikker en da:)
  Flotte støvletter du har kjøpt deg. Grattis.
  Nyt kvelden og klem fra havet:)

  SvaraRadera
 4. Kul kisse som hörde vad Matte sa.
  Så fina stövlar Du köpte men än så är det gummi stövlar som gäller här.

  Ha det bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Duktigt av lill...hi...hi.....nu far du hitta en ny golvlampa da...

  SvaraRadera
 6. Lysande när man kan få lite hjälp av sina husdjur!

  SvaraRadera
 7. Haha erkänn att du och Lill hade planerat detta in minsta detalj?! ;) Väldresserad katt du! Tur att det inte var nåt ni grät över iaf ;) Du får visa bilder på vad ni köper för nytt istället! Inget rivvänligt gissar jag?

  Å jo, våra katter är allt lite lika! Det har jag inte tänkt på förr. Snyggingar :) Då får jag passa på och önska lite fler kattbilder här på bloggen!

  Ha en härlig helg, kram Veronica

  SvaraRadera