Flikar

måndag 9 november 2009

Jag behöver hjälp!

Vi ska på "försenad halloween-fest" på lördag och ska vara utklädda, men jag vet inte alls hur vi ska klä ut oss!
Har ni några förslag? Eftersom det är en försenad halloween-fest måste vi inte vara utklädda till något klassiskt halloween-tema, typ häxa eller någon läskig person, utan vi kan alltså klä ut oss hur vi vill.
Det borde ju vara enkelt då kan man tycka, man för tillfället står det still innanför mitt pannben.

Vi har varit på en sån här fest en gång för en massa år sen och då var jag utklädd till polis och Johan var en tjuv. Jag har min polis-tröja hängandes kvar i klädkammaren så i nödfall kan jag ju använda den igen, men det vore lite tråkigt.

Så, har ni mer fantasi och inspiration till en maskeradfest än vad jag har just nu så är det bara att låta förslagen hagla. Jag tar tacksamt emot! :)

8 kommentarer:

 1. Akk....slikt er jeg dårlig på...men hvis du går på blogglista mi og ser på bloggen "Bare for gøy" vil du se bilder fra haloweenparty den damen var på:)
  Lykke til:)

  SvaraRadera
 2. Karin Kolmevik9 november 2009 18:26

  Vi ska också på halloween-party till helgen. Jag ska vara svart ängel (klickade hem vingar från buttricks.se) och LInus djävul. Lite klassiskt kanske men det funkar alltid! Min andra kompis ska vara pirat - det är ju enkelt att fixa! =) Lägg gärna ut lite bilder sen, är så roligt att se! Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Karin: Jag har faktiskt också funderat på att vara en ängel (fast vit), och att Johan skulle vara djävul!! :) Kikade på änglavingar på Buttericks också. Har de lång leveranstid? Måste ju hinna få hem det till helgen i så fall... Tror Anna ska vara en pirat så det känns som att det ämnet är paxat redan..
  Självklart kommer det bilder i nästa vecka... ;)

  SvaraRadera
 4. MajorogMeg: Tack för tipset! Ska kolla där! :)

  SvaraRadera
 5. Kul med maskerad...jag har alltid klätt ut mej till Troll när jag varit på maskerad.
  Det är ju inte så svårt att fixa sån klädsel.
  Annars e det ju snart jul så Ni kan vara Tomtefar och Tomte mor ;)

  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Äsch, jag har så dålig fantasi när det kommer till sånt här! Det vore ju roligt att komma på något totalt oväntat, men vad skulle det vara...
  Fast jag träffade ju ett sött benrangel på min syrras födelsedag! ;0)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker vampyr.....Lite true blood!!!!!

  ha en bra dag!

  kram eva

  SvaraRadera
 8. Jag beställde från Buttriks i lördags och fick sakerna idag =) Det gick ju fort! Du borde hinna få till fredag om du beställer imorgon... Min gloria är dock lite sne... Men det gör la inget =) Det kommer ju jag också att vara! Haha! /Karin

  SvaraRadera