Flikar

torsdag 12 november 2009

När katten är borta...


...dansar råttorna på bordet. Fast i detta fall var det; när husse & matte är borta lägger sig katterna och sover i husses & mattes säng. Något de typ aldrig gjort förut (och vi varit väldigt tacksamma över) så det var tur att jag bäddade sängen imorse.
När jag bodde hemma hos mamma & pappa lät jag alltid vår hund sova i min säng vilket förstås resulterade i en del sand och småsten i sängen och att jag fick loppbett. Jag hade tänkt slippa det nu, men så länge vi har överkastet på så tror jag vi klarar oss.

Imorgon ska vi in till stan och shoppa inför maskeraden på lördag. Vi är ute i sista sekund, jag vet, men jag tror vi hittar något bra. Jag har lite idéer (tack vare era tips och en del surfande på nätet) så det löser vi nog.
På kvällen är vi bjudna hem till Karro & Jens (Johans syster med sambo). Ska bli jättetrevligt och så får jag ju träffa deras lilla kattunge Agassi också!

Ni har väl inte missat att det är fredagen den 13:e imorgon? Jag är inte speciellt vidskeplig av mig men visst är jag lite extra nervös för att något oturligt ska hända just denna dag. Vi får hoppas att det blir en helt vanlig fredag, eller vad säger ni? :)

5 kommentarer:

 1. Klart de legger seg i sengen:)) Ser ut som de koser seg godt der. Major får IKKE i sengen men det er mye fordi han tror det er partytime hvis han får lov. Men jeg er også vokst opp med hund i senga mi:)
  Bra du har ting klart til festen på lørdag:) Lykke til.
  Klem fra meg:)

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad mysigt det ser ut med katterna i sängen.
  Jag tror inte att det är mer otur en sådan dag än en annan.
  Hoppas festen blir lyckad.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina era kissar är! Sötisarna :) Men ganska otroligt att de upptäckt sängen först nu! Mina bara älskar att sova i sängen, oavsett om det är uppepå överkastet eller intill (eller på!) oss när vi ligger däri och sover. Ibland stänger vi ute dem ur sovrummet om natten, ibland är det bara mys, men så har vi ju innekatter också som inte bidrar med loppor eller fästingar.
  Kul att se foto på kissarna, kom gärna med fler! :)

  Hoppas ni får en mycket lyckad kväll på lördag, nyfiken på vad ni ska klä ut er till?

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 4. Händer det något så blir det förhoppningsvis något riktigt kul. Tror inte heller på skrock, händer det så händer det oavsett dag.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 5. Nu är fredagen den trettonde snart slut hoppas den blev en helt vanlig fredag.

  Lycka till med maskeraden i morgon.Du måste lova att ta kort på er så man får se hur fina ni blir.

  Trevlig Helg!
  Kram!

  SvaraRadera