Flikar

onsdag 4 november 2009

Brrr.....


Ok, nu tycker jag att hösten har övergått i vinter för i förmiddags kom nämligen hösten/vinterns första snö. Den kom dessutom farandes på tvären eftersom det samtidigt blåser halv storm ute. Stanna-inne-väder med andra ord...


Igår fick jag den andra inredningstidningen jag prenumererar på, Allt i Hemmet, och deras julspecial. Gissa om jag börjar längta rejält till första advent nu? Jag vill börja pyssla inför julen, äta pepparkakor och lussebullar och dricka glögg!! Men men, det är bara drygt 3,5 vecka kvar till första advent nu så jag kan nog hålla mig.


Jag är inget big fan av doftljus, jag tycker att de oftast luktar för starkt eller tvålaktigt, men Yankee Candle har flera dofter jag fallit för och i söndags köpte jag ett med doften Be thankful. Det doftar ljuvligt! Jag tror det ska representera den amerikanska högtiden thanksgiving men doften (av bl.a. kanel?) för mina tankar till julen så jag tyckte det kändes passande för vad som komma skall.
Ett annat av dofterna som jag fastnat för är Clean Cotton. Det luktar nytvättad tvätt! Kanske får bli ett sånt när det är dags för julen att städas ut....

Tack förresten, för kommentarerna jag fått om min nya rubrikbild. Den är tagen på juldagen -08 faktiskt, vid kusten på östra Öland. Det var inte mycket till snö den dagen, däremot en hel del frost och is. Vackert det med. :)

3 kommentarer:

 1. Akk...det blåser kuling her også men heldigvis ikke snø enda. Kom nettopp inn fra tur med Major, temmelig forblåst ja. Duftlys må ha en mild duft, da er de ok.
  Kos deg inne i varmen så håper vi vinden gir seg snart...

  SvaraRadera
 2. Det har kommit små snöflingor här också, men de har mest sett ut som mjäll i Higgins päls! ;0) Blåst rejält har det gjort i alla fall, och nu senast när jag tittade ut så var det blött på gatorna. Verkar inte bli någon höjdarpromenad vi ska ge oss ut på nu, mörkt, blåsigt, kallt och vått! Hu!

  SvaraRadera
 3. Nu är det vinter och inget inbjudande att vara ute. Utan riktigt innesittarväder. För min del i vävstugan om dagarna. Det lackar ju mot jul.
  Vad fin bilden i header är. Borde nog byta ut min bild också snart.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera