Flikar

tisdag 3 november 2009

Surprise!!


I förra veckan fick jag veta att Johan beställt en provprenumeration på inredningstidningen Residence till mig och häromdagen kom första numret. Jag blev så himla glad och överraskad, han är ju bara världens bästa min man! :)
Kanske (eller rättare sagt förmodligen) är det också så att han uppskattar att jag stöttar honom när det kommer till hans stora intresse för bilar, som inte direkt är det billigaste intresset man kan ha.
I söndags åkte han ju upp till Stockholm med en kompis och köpte en Volvo S40 som han ska tävlingsköra med nästa år. Bilen står, tills vårt garage blir klart, tillsammans med kompisens bil i hans garage. Han har nämligen en likadan bil så nästa år kommer de tävla tillsammans.
Nu ska de jaga sponsorer för att finansiera sitt tävlande och det känns faktiskt rätt skönt att allt inte ska tas ur egen ficka framöver...


Påtal om bilar så är vi på väg att sälja vår gamla Bettan. Saaben, som vi haft i nio (!!!) år börjar sjunga på sista refrängen hos oss så nu ska vi fixa till det som är trasigt inför besiktningen och sen ska vi sälja den. Fast vi måste förstås hitta en ersättare innan. Bor man som vi gör måste man ha två bilar (vi har ju egentligen fyra nu men Volvon är varken till för eller godkänd för gatkörning och Nissan är vår sommarbil och är avställd för året).
Hur som helst så känns det lite sorgligt att sälja bilen som varit med oss så länge, det finns så mycket minnen med den bilen, men samtidigt så börjar den bli gammal och Johan har tappat lusten att fixa med den.
Men hon är väl omhändertagen under åren som gått, gamla Bettan, så är det nån som är intresserad av en Saab -89 så kan ni ju höra av er. ;)

4 kommentarer:

 1. Trevlig tidning ingen jag känner till.Alltid kul med tidningar som kan ge lite inspiration.
  Ja man måste stötta varandra i de intressen man har man mår så mycket bättre då.Man ska ju inte behöva gå omkring och ha dåligt samvete för att man gör nått som man gillar.
  Min Man är just nu på golfbanan och klämmer 18 håls banan...jag kan inte spela och är inte så intresserad men han tycker ju att det är kul.

  Ha en fortsatt bra Tisdag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så trevligt med en överraskning. Gullig man ;)

  SvaraRadera
 3. Men det var väl en trevlig överraskning du fick!! Kanske kan han få tidningen att sponsra hans tävlingsbil också! ;0)
  Jag hade också en gammal bil, en Daihatsu, tills för två år sedan. Har för mig att det också var en -89 och jag hade haft den i 14 år eller nåt sånt. Men den var också väl omhändertagen och funkade egentligen bra, men den hade börjat rosta. Så, innan saker skulle börja gå sönder för mycket och bilen börja rosta ihop totalt så bytte jag till en nyare modell, en -02 som knappt gått någonting. En sån som kommer Först I Alla Tävlingar! En Fiat alltså! ;0)
  Hoppas ni hittar en bra andrabil, jag förstår att ni måste ha det. Som jag förstått av bilderna från era omgivningar bor ni ju inte precis vid en busstation med avgångar hit och dit flera gånger i timmen!

  SvaraRadera
 4. Gud vad gulligt att du fatt en prenumeration pa en underbar tidning!!!!

  Kul att du stottar din make,det ar viktigt om allt ska fungera!!!

  Ha en bra kvall!

  SvaraRadera