Flikar

söndag 25 oktober 2009

Höstlukt.Idag var jag ute på en promenad och luktade på hösten. Jag tror den luktar blöta löv, men jag vet inte riktigt. Den har en speciell doft ialla fall och jag tycker det är lite mysigt att en årstid faktiskt kan lukta speciellt.
Under min promenad passade jag på att fota lite höstbilder, för nästa vecka är det ju premiär för min halvårsutmaning och första bilden ska publiceras.
Jag har haft svårt att hitta ett motiv men jag tror jag har bestämt mig för ett nu. Ska bli jättekul att se de andra bidragen och vad alla deltagare hittat för motiv!

Förra veckan målade jag klart väggen på baksidan av huset så nu är jag äntligen klar med målandet för i år, eller ialla fall vad jag hade satt upp som mål. För när jag väl målat klart hela väggen ville jag fortsätta och ta tag i fodrena och knutbrädorna. Jag är ju hopplös!!
Haha, ena dagen hatar jag målandet och nästa dag kan jag måla hur mycket som helst. Snacka om att det är beroende på dagsformen!
Så beroende på väder och temperatur de kommande dagarna får vi se om det blir något mer målande eller inte. Nu har jag ialla fall målat det jag skulle bli klar med innan vintern och det är jag riktigt nöjd med!

3 kommentarer:

 1. Hej Lisa! Vad du och Annette är snabba att presentera era bilder. Men vad tråkigt att inte fler har hoppat på utmaningen. Hade varit roligt att få med någon uppifrån norr där det är snö redan.
  Jag funderar fortfarande lite på vilken bild jag ska ta, har ju några dagar på mej.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ja Anette var snabb men inte jag, detta är inte mitt bidrag till utmaningen. :) Men det kommer nog senare idag tror jag.
  Visst hade det varit kul med fler deltagare i utmaningen, men men. Vi fyra representerar ju lite olika delar av landet ialla fall. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte helt bestämt motiv än, det är svååååårt. Men jag tror jag vet vilket det blir. Får fundera lite till och eventuellt blir det publicering senare idag.

  Sen tycker jag du kan ägna dig åt inomhusaktiviteter nu istället för målning. Det kan väl vara roligt att ha målning att se fram emot nästa sommar också! ;0)

  SvaraRadera