Flikar

onsdag 21 oktober 2009

Helgen som var.

Ja jag hade ju min gräsänkehelg i helgen och fick jag något vettigt gjort då då?
Haha, nej inte mycket faktiskt! :D
Det är väl lustigt hur man kan planera att man ska hinna med så mycket men sen i slutändan gör man nästan ingenting ändå?
Jag blev bjuden på middag hos mamma & pappa både i fredags och i lördags vilket jag var mycket tacksam för, då slapp jag spendera kvällen själv. I lördags såg vi dessutom vårt älskade AIK vinna mot Gefle och ta ännu ett steg närmare SM-guld i allsvenskan. Mycket trevligt!Johan å sin sida pluggade regelboken för racing, tränade olika sorters starter och körde på banan.
En kompis till oss som tävlar i Volvo original racing var också med denna helg och Johan passade på att provköra hans bil. Det var tydligen kärlek vid första ögonkastet. ;)
Så nu håller Johan på att leta bil för att själv kunna ställa upp och tävla nästa år. Skillnaden mot vad han pysslat med tidigare med sin Nissan är att de träffar han varit på är just bara träffar och man kör för skojs skull. Man får inte tävla. Nu blir det riktiga tävlingar med prisutdelning och hela kitet och så måste han dessutom få tag på sponsorer...
Jag fascineras av hans brinnande intresse och stödjer honom förstås men försöker samtidigt få honom att inte göra något överilat. Nån måste ju stå på andra sidan vågskålen också. ;)

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att inte få gjort något. Här har man en hel dag ledigt och gör man något vettigt? Oftast inte så mycket som planerat!

  SvaraRadera
 2. Men det är väl så man alltid gör, planerar en massa och så gör man något helt annat än det man tänkt! :D

  SvaraRadera
 3. Hej! Det brukar bli så när man planerar mycket. Om du visste vad jag skulle göra mycket förra veckan när det var älgjakt. Ingenting blev gjort! Ikväll är de och styckar älgkött.
  Vad bra att du har mor och far nära så du kan umg¨s med dem när du är ensam.
  Jag har gjort reklam för vinterutmaningen på min blogg nu, så jag hoppas det blir många som vill vara med.
  Ha det så gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera