Flikar

tisdag 29 september 2009

Höstfint.

Imorse kändes det verkligen att hösten är här. Det var riktigt ruggigt och kallt ute, men som tur är värmer solen fortfarande så när den väl kom fram på morgonkvisten blev det lite skönare.

Mina tobaksblommor som blommat så fint vid trappen till vår ytterdörr hela sommaren har verkligen gjort sitt så idag åkte jag in till Blomsterlandet och köpte lite nytt för att göra mina krukor höstfina.


Det blev en kruka vid grinden........med ljung och blomsterkål.


Och så blev det en ny kruka på trappen med ljung.


Vår entré känns välkomnande och fin igen. Tänk vad lite blommor kan göra! :)

3 kommentarer:

 1. Vad vackert du gjort!!!Ja blommor kan verkligen gora vackert!!!De ger aven san gladje!!!!

  jag har borjat se True Blood,ska till att se 3:dje avsnittet,det ar ju jattespannande,och vampyr bill ar ju otroligt snygg tycker jag(hi...hi...)

  Ha en bra kvall.

  eva

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Hösten känns ju ganska ok så länge solen visar sig om dagarna, och med blommor blir det ju ännu bättre.

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt och välkomnande det ser ut! Verkligen vacker mur (ölandssten?) och söt grind, där utifrån sett blir man verkligen sugen att gå in och hälsa på! Det blev fint med höstblommorna, jag skulle också behöva röja bort de gamla sommarblommorna på balkongen någon dag och gå bort till blomsterlandet (tar kanske 3 min att gå ;) ) och köpa mig lite nytt!
  Snyggt!
  Kram Veronica

  SvaraRadera