Flikar

tisdag 21 juli 2009

Till dig, och dig, och dig. Och dig!


Dennna ros vill jag ge till er alla underbara människor som läser och lämnar kommentarer här i min blogg. Jag läser dom alla och blir så glad varje gång jag ser att någon vänlig själ skrivit ett par rader till mig. Det är ju så mycket roligare att blogga när man vet att någon läser. Så tusen tack!

Tack vare er har jag nu också äntligen bestämt mig för att köpa en längre matta till köket. Jag satte mig med Photoshop och fixade och trixade lite och fick tillslut till det såhär:


Ger en lite bättre bild av hur den längre mattan kommer se ut, eller hur? Och visst ser det snyggare ut med den längre?
Nu är ju bara frågan vad jag ska göra med den kortare mattan? Jag skulle ju kunna lägga den i ett annat rum men samtidigt känns det lite tråkigt att ha en likadan på två ställen i huset... Kanske kan sälja den?
Tack återigen för hjälpen, för att ni gjorde mitt kök lite snyggare och mitt bankkonto lite tommare... ;)

PS. Ni vet väl att ni kan följa min blogg genom att antingen lägga till mig i läslistan på Blogger, eller via Google Friend Connect som ni hittar här i högerkolumnen? DS.

5 kommentarer:

 1. oooh photoshop! Den tanken slog aldrig mig ;) vad smart! hihi vad fint du skriver, det är bara roligt att läsa och kommentera här! jag är lite dålig på google friend och listor och allt vad det är men jag har gjort en egen kategori under Favoriter som heter "Roliga bloggar" och där finns du :)
  Kommer bli toppensnyggt med den långa mattan! tur att du fick göra av med lite till pengar ;)

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 2. bra val!!!!Det blir snyggt sa.foljer hela koksdelen!!!Tack for dina fina ord!!Underbart kort!!!

  SvaraRadera
 3. Det blir jättebra med den längre mattan, ger på något vis både matta och golv mer rättvisa. Praktiskt med Photoshop, nu vet du ju vad du kastar ut pengar på! ;0)

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa!
  Nu har jag äntligen läst i fatt hos dej. Vill ju inte missa något. Visst blev det snyggare med en längre matta där. Härliga foton du visar för oss.
  Ha det så gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 5. Virkbockerna har ar de mesta om att virka spets,inte alls som alla fina i sverige med intressanare saker att virka:-)ska stada undan i koket nu...lillen ligger och sover:-)ha en bra dag!!!Langtar till semestern nasta vecka...vi far den 1 :e augusti till sardinien!!!!

  SvaraRadera