Flikar

fredag 24 juli 2009

Målat igen.


Jaha, så har Johan avklarat sin första arbetsvecka och jag min första "ensam-hemma-igen-vecka".
I måndags var jag lite deppig och kände mig väldigt ensam men redan i tisdags kändes det som vanligt igen, alltså som innan Johan hade semester. Jag sysselsätter mig med en massa och dagarna bara flyger iväg.

Denna vecka har jag tagit tag i lite inomhusmålning, nämligen de sista fönstrena och en balkongdörr som gick från mörkbruna till vita. Jag har målat alla våra andra fönster tidigare somrar och detta var som sagt de sista som ska målas så det känns riktigt skönt att ha det gjort.
Det gör sån stor skillnad, rummet känns ljusare och modernare på en gång faktiskt. Visserligen sitter ju 70-tals tapeten kvar (original från när huset byggdes) och furutaket gör rummet lite mörkt men det ska vi ta tag i också. En annan gång bara. Vi har lite annat som står före på prioriteringslistan, tyvärr, men man kan ju inte få allt på en gång ju!

Jag tog en före-bild på fönstrena och så tänkte jag ta en efter-bild sen så ni får se skillnaden. Jag måste bara "pimpa" fönstret lite först (har bl.a. beställt två jättefina ljuslyktor som ska få pryda fönsterbrädan) så ni får vänta lite till. ;)

Önskar er alla en trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. vad du ar duktig!!!!ska bli spannande att se sedan pa kort!!!!ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 2. åh vad roligt att måla :) Jag är också sugen! men måste plugga...

  Ska bli spännande att se fotona på före och efter målningen sen. Ja tycker också det är mycket snyggare med vita fönster och balkongdörrar än mörkbruna! Skönt att du kan få mycket gjort nu när du ändå är hemma och ledig så att säga.
  Lite ledighet hade jag gärna haft nu, istället är det heltidsjobb plus 2 stora tentor och en hemtenta på menyn de kommande 2 veckorna. Stress! Men efter regn kommer väl solsken ;)

  Ha en mysig helg! kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Då har du inte gått runt och varit helt sysslolös i alla fall! ;0) Låter bra mycket snyggare med vita fönster jämfört med bruna. Antar att även om ni skulle vilja göra allt färdigt samtidigt så är det lite roligt att göra det i spridda skurar också. Då har ni ju något att se fram emot hela tiden!

  Konstapel Higgins har idag bara skällt på en liten pojke som cyklade runt inne på gården och plingade på sin cykelplinga!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Hör du också till dom som inte sett solen den här veckan. Här vräker regnet ner just nu och det ska visst bli regnigt nästa vecka också. Vi vill ha sol och värme nu.
  Ska bli roligt att se dina fönster. Tror de blev fina när de blev vita. Nu får du ha en skön helg.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera