Flikar

onsdag 15 juli 2009

Grattis älskade lillasyster!

Idag fyller min syster-yster år och i väntan på kalas, tårta och paket som det blir till helgen så tänkte jag bjuda henne (och er andra läsare av min blogg också) på lite bilder från hennes trädgård.
Min lillasyster har nämligen blivit stor och gått och skaffat sig ett hus med sin kära sambo. Jag är så glad för deras skull för det är ett jättemysigt hus.
Lite avis är jag också, de har nämligen en inglasad altan med utsikt över ängar och åkrar ända ner till Östersjön... Såå fint!
Igårkväll var jag & Johan och hälsade på och jag gick en runda med kameran och fotade i trädgården. Jag skulle kunna gå där i flera timmar, det finns så mycket fina blommor att fota!! Rosbuskar, stockrosor, vallmo, fingerborgsblommor och lejongap för att bara nämna några...
Hmm, ja jag får nog erkänna att jag är lite avis på hennes trädgård också! ;)


Jag är ingen blomexpert så för mig är detta helt enkelt bara en gul ros. Men den är så vacker och doftar ljuvligt!


Detta är ju då en rosa ros. Lika vacker den.


Lejongap i en härlig färg.


Tänk att bara kunna gå ut i trädgården och plocka när man vill ha en bukett vita liljor på bordet! Lyllos syrran, för det kan hon.

Kram på dig, bästaste systern i hela världen, nu är du snart lika gammal som jag! ;)

4 kommentarer:

  1. Visst ar det underbart att ha en syster!!!Det har jag ocksa,forstar att det ar speciellt nar hon fyller ar,det vill man fira!!!!Underbara blommor!!!Fina liljor...jag blir nog ocksa avis...sa fina blommor har vi inte har...bara massa plant....

    SvaraRadera
  2. Hoppas din syster hade en jättetrevlig och rolig födelsedag! Det hade jag, fast dagen innan henne. :0)
    Mycket fina blommor hon har i sin trädgård också, och du har beskrivit rosorna precis som jag skulle gjort. Har hon inga röda rosor i trädgården? ;0)

    SvaraRadera
  3. haha så himla skön du är! "detta är alltså en rosa ros" -det är precis så jag ser på rosor också ;) trots att jag älskar dem högt så kan jag aldrig komma ihåg alla krångliga namn hit och dit... Nu nät du beskriver det så fint blir jag nog också lite avundsjuk på din lillasyster, lät som om de hittat ett riktigt härligt hus!

    Ha en skön helg, hoppas vi får sol!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Yvonne: Jodå, visst har hon röda rosor också, och aprikosa! :) Jag ska försöka lägga upp fler bilder i mitt fotoalbum framöver.. ;)

    SvaraRadera