Flikar

söndag 7 juni 2009

Söndag kväll och trött.


I lördags vajade svenska flaggan i topp på vår flaggstång men så mycket mer nationaldagsfirande än så blev det inte här hos oss. Vi såg Sverige förlora mot Danmark i fotbollen (med ett skitmål!) och det tog liksom udden av "heja-Sverige" känslan man hade innan matchen. Vi får verkligen hoppas det går bättre för landslaget framöver, om vi ska få vara med i VM överhuvudtaget... :/

Jag var ju på sommarfest med jobbet i fredags, lite "sista-kvällen-med-gänget" och det kändes både tungt och sorgligt men de tankarna var det bara att slå undan och ha kul så länge det varade istället. Vi åt god mat och hade frågesport med gamla minnen från förr. Det blev många skratt, lite tårar och så förbannade vi nog företaget både en och tre gånger för att de lägger ner vårt kontor. Men men. Det blev en lyckad kväll ialla fall!


Medan jag var iväg på fest låg Emil och Lill hemma och gosade. Johan lyckades smyga fram med kameran och knäppa av några bilder. Så söta de är, Emil håller om Lill och sen tvättade de varandra på huvudet.


I helgen har vi varit duktiga och fått mycket gjort här hemma! Vi har klippt gräsmattan, städat altanen, tvättat utemöblerna, målat ribb, skruvat gipsskivor och eldat en massa bråte (bl.a. små virkesbitar som blivit över från garagebygget och trädgrenar efter min vårstädning av tomten). Skönt att bli av med allt "skräp", äntligen.
När det gäller garagebygget så kommer jag ha grundmålat klart all ribb på tisdag och Johan är så gott som färdig med skruvandet av gipsskivor också och det känns så skönt! Lite som ett delmål som är klart.


Grannens dotter kom över med en bukett pioner till mig då de ska gräva bort dom och tyckte att jag kunde få några blommor istället för att de bara slängdes. Jag blev så glad, de är ju superfina!
Ikväll tänkte vi gosa ner oss i soffan och se en film. Ska bli skönt att få sitta och slappa efter allt jobb.
Imorgon är det ny vecka, nya tag!

1 kommentar:

 1. Oj så mycket Ni hunnit med i helgen.
  Om jag tänker efter så har jag gjort lite..en mest bara varit.
  Vilka underbara pioner hoppas de bara flyttade plantan.
  Pioner är verkligen sommar.
  I går kväll åkte vi runt och njöt av sommaren och tog lite bilder.
  Men nu vill vi ha varmare!!
  Ha det gott!
  Kramar!

  SvaraRadera