Flikar

måndag 1 juni 2009

Borgholms slott.Herregud, redan första juni! Veckorna bara flyger ju förbi och jag tycker inte jag riktigt hänger med. Jag trodde att jag skulle hinna göra en massa nu när jag går hemma om dagarna men jag vet inte var tiden tar vägen och jag hinner inte med riktigt så mycket som jag skulle vilja.
Fast när jag tänker efter har jag ju egentligen gjort en massa och jag har (som det ser ut nu ialla fall) flera veckor på mig att hinna allt det där andra som jag har planerat att göra så det är nog inget att stressa upp sig över. ;)

I fredags åkte jag upp till Borgholms slott på en "photoshot" och fotade som en gaaalning då jag tänkt framkalla tre förstoringar av klassiska Ölandsmotiv och hänga upp i vardagsrummet. Slottsruinen är alltså ett av dessa motiv, en (eller flera) av väderkvarnarna i Lerkaka kvarnrad och fyren Långe Jan i Ottenby på södra Öland är de andra.
Det var ett par år sen jag var inne i slottsruinen så jag blev faktiskt nästan överraskad av hur häftig ruinen är. Så synd att slottet lämnades att förfalla och tillslut också totalförstöras i en brand. Hade ju varit lite häftigt med ett pampigt slott, som det en gång var, på vår lilla ö. :)
Vill ni se fler av mina bilder på Borgholms slott (och andra av mina bilder också för den delen), kika gärna i mitt fotoalbum här. Lämnar ni en kommentar om ni ser nått ni gillar så blir jag jätteglad! :)

Hoppas ni får en skön vecka!

1 kommentar:

 1. Jag tittade på alla dina foton från slottsruinen igår, men hann aldrig kommentera då. JÖSSES vad duktig du är på att fota!! Imponerad. Fotona ser riktigt proffsiga ut. Jag fick nya ögon för ruinen, har varit där men aldrig riktigt SETT den innan, inte som du visar den här. Jättevacker.

  Vad mysig inredningsdetalj att förstora upp foton som är typiska för Öland.

  Tack för gratulationen förresten!! Jag är så lättad! Inte nöjd, var för nervös och gjorde inte mitt bästa, men lärarna var iaf nöjda så jag får var det med.

  En bokhylla var ett bra förslag! Jag har funderar på det innan, men eftersom jag lyckats fylla balkongen med så mkt annat så skulle enbart en väldigt grund hylla få plats, ska kolla om nåt sånt finns på ikea... Förra sommaren hade jag visioner om en typ billyhylla som jag skulle bygga om till både kattsovplats, planteringsbord, hyllor för krukor och förvaring före jord etc. Den idé blev nog väl ambitiös...

  Ha en bra onsdag!
  Kram Veronica

  SvaraRadera