Flikar

onsdag 29 april 2009

Valborg och första maj-helg

Som vanligt, veckan går supersnabbt och denna vecka lite extra fort eftersom vi är lediga på fredag.

Idag har jag äntligen skickat in min deklaration (via internet, smidigt!). Förstår inte varför jag ska dröja med det till nästan sista stund varje år.

Imorgon ska vi grilla hemma hos mina föräldrar, systeryster och Gusten kommer också. Blir smaskens med lite god mat och sen trevligt sällskap till det med.
På fredag morgon ska vi få taket på garaget isolerat och sen vid kl. 12 hoppar vi på tåget mot Göteborg för en snabb visit! På fredag kväll är det nämligen dags för konsert med Bob Hund, presenten Johan fick av mig i födelsedagspresent i december. Vi kommer sova på Grand Hotell Opera som verkar vara riktigt schysst. Ska bli såå mysigt, hotellfrukost tackar man ju aldrig nej till! :)
Vi kommer hem redan på lördag kväll, vill ju inte lämna Emil & Lill hemma själva för länge. Fast helt ensamma blir de ju inte, mamma kommer vara lite kattvakt åt dom.

Så det blir tyst i bloggen några dagar, hoppas ni får en trevlig valborg och härlig långhelg!

2 kommentarer:

  1. Tack detsamma! :D kram/Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag är i Göteborg ca en vecka varje månad och Grand Hotel Opera har jag bott på två gånger, det är toppen! Fräscha rum, bra service och god frukostbuffé! De har renoverat större delen utav hotellet nyligen och där är rummen grymt fina tycker jag, den andra delen är rummen helt okej i, men inte lika flott, hoppas ni får rum i "nya" delen ;D

    Desssutom ligger det ju perfekt till, så nära järnvägsstationen och alla spårvagnar. Hoppas att ni får en härlig helg!

    Kram Veronica

    SvaraRadera