Flikar

söndag 2 november 2008

Snart är det vår tur!

Ännu en helg har svischat förbi. Måste de gå så fort? Jaja, nu är det ju inte lång tid kvar till vår honeymoon ialla fall och då blir det lite längre ledighet än två dagar att se fram emot! :)

Medan andra har varit utklädda och gått på halloweenfest i helgen har vi kommit ännu ett snäpp närmare ett färdigt garage. Vår helg har nämligen bestått av målning och snickrande. Nån som hört det förr? Jag börjar nästan känna mig tjatig här och samtidigt småfnissar jag åt vilket händelserikt liv vi lever! Hehehe...
Men som sagt, snart är det vår tur att uppleva lite, fara ut i den stora vida världen och ha det gött. Då kan ju alla som festade i helgen sitta på sina jobb, sucka och beklaga sig. Skratta bäst den som skrattar sist! Moahahaha.... ;)

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Inte visste jag att du också bloggade =) Vilka vackra bilder du tar! Kikade lite i ert fotoalbum. Tror jag tar och tassar runt här inne ett tag. Väldigt fin blogg! Ha det så bra! Hälsningar Pernilla i Spjutterum

    SvaraRadera
  2. Kom på nu att det blir kanske lite konstigt att svara på kommentarerna i min egna blogg?! Eller? Jaja, har svarat i Pernillas blogg istället ialla fall, så att ni inte tror att jag gått å blivit högfärdig och inte svarar på tilltal längre. ;)

    SvaraRadera