Flikar

torsdag 30 oktober 2008

Kallt ute. Varmt inne.


Nu är nästan denna veckan slut också! De bara flyger iväg ju!
Denna vecka har arbetsmässigt sätt varit rätt deppig och tråkig. Måndagens dal på humörskurvan har hållt i sig men som tur är känner mina kära jobbarkompisar ungefär likadant just nu och vi stöttar varann så gott det går.

Här hemma har Johan snickrat på i garaget medan jag varit och tränat (två e-line pass denna veckan) och tagit hand om middagsfixandet. I tisdags kväll råkade jag ut för ett litet missöde då jag råkade ta en dubbel kvällsdos av min epilepsimedicin! Lite lätt panikslagen ringde jag giftinformationscentralen och där kunde den vänliga damen snabbt lugna mig med att det inte var någon fara... Jag kunde bli lite extra trött som bieffekt men eftersom klockan var ungefär 20.30 på kvällen så gjorde ju inte det något. *puh* Vilken tur! :)

I eftermiddags kom ett riktigt höstoväder dragandes över oss. Spöregn, nordanvindar och kallt in i benmärgen! Polisen stod på båda sidorna om bron när vi körde hem och stannade alla lastbilar och stora släpvagnar, de fick inte köra över pga vinden. När vi kom hem inspekterade Johan garagets innertak, eftersom det inte fått pannorna på sig än så läcker det lite. Dagens väder var inte direkt exemplariskt alltså... Jag tände eld i braskaminen så länge, varmt och gott!
Nu blir det en lång, varm dusch och sen en stund i soffan, innan det är dags att sova.
Sen är det fredag. Igen!

2 kommentarer:

  1. här brinner brasan nästan dygnet runt... finns ju inget bättre än att värma sig framför den när man e frussen. Regnet bara ÖSER ner just nu... blääää. snart bär det ju av för er på bröllopsresa, UNDERBART att få värme och sol n'r det är sånt här väder i sverige....
    Ha en bra fredag och helg!!!

    SvaraRadera
  2. Braskaminen är väl värd sina investerade pengar, helt klart! :) Har precis beställt i taxfree-shopen, nu känns resan allt närmre! :) Ha en skön fredagkväll och helg du med! Kram

    SvaraRadera