Flikar

lördag 22 november 2008

Houston, we have a problem.


Jag gillar inte när datorerna hemma krånglar och just nu är det precis vad dom gör.
Bilden ovan föreställer vår externa hårddisk som nu helt plötsligt gått in i något den kallar "emergency mode". Varför vet vi inte och Johan har därför skruvat isär den för att kolla läget lite. Han är ju väldigt teknisk Johan, så jag är inte orolig för att han ska förstöra något direkt (efter åtta år tillsammans har jag vant mig vid hans isärskruvande av tekniska prylar) men däremot är jag väldigt oroad över att den externa hårddisken börjar krångla. Vi har ju t.ex. alla våra foton sparade i den och jag vet inte vad jag gör om den craschar och allt går förlorat. Men om vi säger såhär: just nu är risken överhängande att jag tar burkj*veln och slänger ut den från balkongen och sen springer ut och hugger den i smådelar med yxan. Sen är det lite annat småtjafs som strular också... *suck*
Jag andas djupa andetag för att coola ner mig lite. Men om vi säger såhär; den som muckar med mig nu gör det på egen risk.

3 kommentarer:

  1. :O) Skrattar så jag håller på att ramla av stolen.... ser hela aken framför mig, hur de flyyyyger ut och hur du sen går ut med en yxa :O) Hoppas Johan kan rädda allt! Till veckan vill jag ha ett smarrigt recept, gärna med kyckling :O)

    SvaraRadera
  2. Hehehe... Skadeglädje är den enda sanna glädjen, som dom säger. ;) Oh, et smarrigt kycklingrecept.. Hmm, funkar "Flygande Jakob"? *tsss* ;)

    SvaraRadera
  3. fixa ni det? e korten raddade? dags att skriva lite cd's nu?

    SvaraRadera