Flikar

fredag 30 maj 2014

Snilleblixten.


Jag är så glad över att jag satt igång med fotograferandet igen för jag bara älskar't!
Under årens lopp har jag fått äran att fota både bröllop, nyfödda och familjebilder och även om jag tycker det är kul och det blivit en del fina resultat med så är det inte där jag känner mig "hemma".
Jag beundrar verkligen de som är grymma på att fotografera människor, det är en konst.
Men jag föredrar att vara ute med kameran och fota allt från minsta lilla blomman till byggnader och stora öppna landskap. Utomhus ser jag alltid en hel uppsjö av motiv. Och det är väl en konst det med, i och för sig, att se bilden innan den är tagen.

I måndags cyklade jag ner till sjöbodarna nedanför byn där mina föräldrar bor och knäppte av några bilder. Det är så himla vackert vid havet, jag kan bara inte få nog av det. Tacka gudarna för digitalfotografering säger jag bara, för hujedamej så dyrt det skulle bli om jag fotat med gammal hederlig rulle i kameran. ;)
Hursom.
När jag gick där så slog snilleblixten till och några sms senare har jag bokat träff med två andra foto-fantaster. :) Så nu ska vi träffas och göra fotoutflykter gemensamt vilket jag tycker ska bli så himla kul! Både att umgås, lära av varandra och upptäcka nya vackra platser att fota.
Vår första träff är om en vecka (håller tummarna för schysst foto-väder).
Jag hoppas det blir början på en ny tradition och kanske finns det fler som vill hänga på allt eftersom, vi får se. Kul kommer det bli, oavsett.

1 kommentar:

  1. Åh vilken kul ideé, hoppas ni kan hjälpa varandra och lära er av varandra! Igår bokade vi camping på öland :O) ekerum 12-19 juli. Är ni hemma då kan du få komma och fota vår familj , vi är ute efter ett nytt faniljefoto eftersom Isa finns i familjen nu.
    Kram från ett regningt bålsta

    SvaraRadera