Flikar

tisdag 6 maj 2014

Grindbyggar-helgen.

Bort med det gamla.

Lillchefen kollar pappas arbete.

Färdig!

Andra grinden är borttagen...

...Och färdig!

Helgens projekt bestod av att fixa nya grindar, något som verkligen behövdes då de gamla hade gjort sitt...på så många sätt.
Jag bild-googlade trägrindar och kollade Pinterest efter inspiration men sen bestämde vi oss ändå för denna enkla variant. Vi kom helt enkelt fram till att less is ibland more och tanken är att vi ska bygga ett staket i samma stil längs infarten. Men det är ett senare projekt det. :)


PS. Den uppmärksamme ser även skillnaden på stengången mot entrén... Jag passade på att "leta fram" den under en massa grästuvor medan Johan snickrade. Vilken skillnad! :) DS.

2 kommentarer:

 1. SÅ snyggt och jösses vilken skillnad på gången med och utan gräs :O) huset och tomten ser så otroligt fint ut, vilket jobb ni gjort med huset och all utbyggnad/renovering!
  Vi kommer troligen åka till öland i sommar med husvagnen så är ni hemma vore det skoj att träffas för en glass eller fika.
  /Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna-Lena! :) Vore ju jättekul att träffas om ni kommer ner till Öland! Hör av dig när det närmar sig så får vi styra upp nått! Jag mailar dig mitt telnr. :) Kram

   Radera