Flikar

onsdag 6 mars 2013

Vårkänslor och fika!
Vintergäcken och snödropparna blommar och en blandning andra vårblomster sträcker upp sina gröna knoppar ur marken i jakt på sol och värme.
För visst värmer solen nu och vårkänslorna liksom bara spritter i kroppen!
Du envisa snö som ligger kvar; töa bort nu och låt våren ta över och förvandla det bruna landskapet grönt igen! :)
Våren, snälla, säg att du är här för att stanna! Du gör mig så glaaad! :)

Idag har jag & Alex varit hemma hos en kompis och hennes son som är några månader yngre än Alex. Vi var ute på en skön prommis och sen blev det fika och en massa prat. Mycket trevligt!
Alex somnade som en stock efter bara några minuter i bilen på vägen hem. Det är ansträngande att vara ute på äventyr minsann! :)

Påtal om fika.
Det blir ju en del sånt när man umgås dagtid med folk (läs: andra mammor ;) ) och det är ju himla gott med fika men det har även en viss tendens att sätta sig väldigt osmickrande på kroppen.
You know what I mean. Sockret och smöret vill liksom inte riktigt släppa taget. :/
Det är ju så smidigt att "slänga fram" lite kakor och bullar, finns ju mycket gott att välja på i affären också så man behöver inte ens ställa sig och baka själv.
Men om man nu vill bjuda på nått lite nyttigare, som fortfarande är någorlunda smidigt att "slänga fram" och dessutom går att äta av en mamma som har en unge hängandes på ena armen utan att varken mamman eller ungen ska bli alldeles nedkladdade. Vad bjuder man på då?
Förslag tages tacksamt emot (och ni behöver inte föreslå fruktsallad, det kom jag på alldeles själv ;) )!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar