Flikar

fredag 18 januari 2013

2012.

En årssammanfattning av 2012 (för övrigt är det 5-års jubileum av mina årssammanfattningar, hipp hipp hurra!).


Årets oväntade besök: Ett litet rådjur kom och hälsade på oss i februari. Vi fick klappa den och så fick den mat innan den gav sig vidare. Förhoppningsvis var den inte sjuk eller nått...


Årets renovering: Nya hallen blev klar och det blev såå bra! Att bygga ut hallen var en önskedröm jag haft sen vi köpte huset så att få drömmen uppfylld var definitivt ett halleluja moment.


Årets favorit i repris: AIK besökte Kalmar och Guldfågeln Arena igen och självklart var vi på plats och såg dom vinna över Kalmar FF. :)
En annan favorit i repris var shoppingturen till Gekås i Ullared med mamma och Anna. Nu är det tradition för oss att åka dit en sväng under våren så det börjar bli dags att planera inför årets resa...


Årets love is in the air: Tre bröllop hade vi äran och lyckan att bevittna i somras. Min syster Anna gifte sig med Erik, Johans syster Karro gifte sig med Jens och det tredje var ett par kompisar. Kärleken var verkligen i luften!


Årets upplevelse: Att vara gravid. Häftigt, overkligt, underbart och jobbigt på en och samma gång. :)
Att föda barn var ju även det en upplevelse. Häftigt, overkligt och jobbigt men inte ett dugg underbart. Förrän det var över förstås. ;)


Årets bästa: Alex så klart! :) Det var verkligen en omställning att få en liten bebis i familjen, så mycket nytt vi har lärt oss (och lär oss fortfarande) och det var visserligen jobbigt där i början men jisses amalia så fantastiskt det är att ha honom i våra liv! Att Alex kom till oss är utan konkurrens årets bästa händelse. Kärlek bigtime! :)

Tack 2012 - du var fantastisk. 2013 fortsätt gärna i föregående års fotspår!

1 kommentar:

  1. Ett bra år har det varit. Jag börjar gråta när jag läser.. Du vet hur det är Lisa för du är likadan! ;)

    SvaraRadera