Flikar

söndag 24 juni 2012

Midsommarhelgen.
Vi har haft långledigt torsdag-söndag denna veckan och det har varit såå skönt! En liten men naggande god försmak på semestern kan man säga.
Två veckor kvar att jobba, sen är vi där! :)

Midsommarafton spenderade vi hos goda vänner med tävlingar, tipspromenad och förstås massa god mat och jordgubbar! Riktigt trevligt var det även om kvällen slutade med massa regn.

Dagen innan midsommarafton var dock snäppet bättre, inte bara vädermässigt.
Då gifte sig nämligen min älskade lillasyster Anna med sin sambo Erik! De hade en borgerlig vigsel med bara oss i närmaste familjen närvarande och efteråt hade vi en mysig kväll hemma hos dom med god mat och dryck.
Vi hade förstås fixat med bröllopspresenter och en överraskning för kvällen: de hämtades upp av en stor fet limousine som körde in dom till stan där de fick spendera natten på hotell.
Lite vardagslyx är ju aldrig fel och vi var alla avundsjuka på dom när de fick åka iväg med den där häftiga limon, den var så cool!
Sen vet jag  ju att frukosten på det hotellet är gudagod så den hade jag inte tackat nej till heller. ;)

Efter två dagars "kalasande" har vi sen mest varit hemma och tagit det lugnt. Det har varit jätteskönt och uppenbarligen något vi behövde båda två.
Imorgon är det nya tag och en ny arbetsvecka men nu kör vi nedräkning till semestern på riktigt! Gillart! :)


PS. Både Emil och Lill har kommit tillbaka efter deras "lilla" äventyr. Var de varit har vi inte en aning om men de var båda lite magra så de har nog inte ätit ordentligt medan de varit borta.
Nu jobbar de på att äta upp sig igen och har kommit in i den vanliga rutinen med att vara hemma för mat, kel och gos x antal timmar/dag. Är skönt att ha de små liven hemma igen. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar