Flikar

söndag 11 mars 2012

So far, so good.

Här kommer en liten update på nya hallen!


Här ser man hur lite plats vi hade att stå på när man kom innanför ytterdörren tidigare, bara mellan badrumsdörren (som vi vänt, förut öppnades den åt andra hållet) och trappen. Är en gigantisk skillnad nu efter utbyggnaden av nya hallen och så mycket bättre!
Tapeten (Eco White) har vi lagt vågrätt istället för lodrätt vilket blev himla coolt. Ibland lönar det sig att tänka annorlunda. :)
Klinkers från Golvabia (Season mörkgrå) och nya dörrmattan är från Mio.


Ny svart skohylla från EM (Sörsäter) och vi väntar även på leverans av en hatthylla i samma serie. Blev ungefär 5 veckors leveranstid på den vilket är riktigt surt men men, den som väntar på  något gott...


Fåtöljen (från IKEA) brukar vi ha på balkongen sommartid men gjorde sig riktigt bra i hallen med. Får se om den kommer ut i år eller om den får stanna i hallen...
Lampan (även den från IKEA) har vi lånat från vardagsrummet på övervåningen så länge eftersom elen inte är dragen i nya hallen än. Framöver är tanken att vi ska ha en taklampa och varsin fönsterlampa i de stora fönstren.

Lite "pyssel" kvar som ni ser men vi är så himla nöjda med resultatet redan. Storleken, ljuset och så finns nu plats för en barnvagn. Perfekt! ;)
Gamla hallen ser fortfarande ut som ett litet bombnedslag (man måste ju ha "skiten" nånstans när man renoverar/bygger nytt) så den får jag visa en annan gång.

Ha en skön vecka!

3 kommentarer:

 1. Skit snyggt Lisa, om man får vara ful i mun! Grymt jobbat ;)

  SvaraRadera
 2. Superfint och det ser väldigt mysigt ut! Smart att vända på tapeten ;) Hallen gör så mkt, det första man ser utav hemmet ju. Dessutom väldigt skönt att ha plats för barnvagnen, den kommer ni släpa ut och in många gånger!

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Skit snyggt! Synd att jag och Tova inte kunde komma i onsdags för att se den fina hallen. Får bli en annan dag. :) Riktigt fint har ni gjort det. Johan har jobbat på riktigt bra! :) Kram lillasyster

  SvaraRadera