Flikar

onsdag 8 juni 2011

Lite mer balkongstyling.

Balkongmöblerna åkte ut häromveckan och då kom jag förstås på att jag måste ta vid där jag avslutade balkongstylingen förra sommaren.
Så igår var jag till IKEA och Blomsterlandet och inhandlade lite smått & gott.

Samla låda med hjul 149kr och lock 40kr. Båda från IKEA.


Det blev en förvaringslåda där alla dynor, kuddar och plädar får plats. Det är ju bra att kunna lägga ner såna saker när det regnar t.ex. Lådan har hjul vilket är himla smidigt och den passade perfekt i ena "facket" på kortsidan.
Framför lådan har jag tänkt hänga upp ett tygstycke, typ segelduk eller liknande, som tål lite vatten och fukt. För även om lådan är väldigt praktisk så är den inte vidare snygg och man vet ju aldrig om man kan vilja gömma undan något annat där framöver. ;)


Hållö kudde 99kr, IKEA. Byholma fåtölj med kudde och Lindved
sidobord från IKEA, pläd från ICA Maxi, köpta sommaren 2010.

Kruka i betong 249kr och vit hänglobelia, Blomsterlandet.
Tobaksplantor från Thurgårdens handelsträdgård.
Så himla fina tobaksplantor! Tror det är mina
nya favvoblommor i utekruka på sommaren.Det börjar arta sig ute på balkongen nu minsann! Men som sagt, lite smått kvar. Segelduken, måla räcket vitt, eventuellt blir det en omgång olja till på golvet (för att få det ännu lite gråare), belysning ska sättas upp och så funderar jag på om vi ska sätta upp några hyllplan i ena kortändan och göra lite myspys till kissarna där också...
Hahaha... Ja lite "smått" kvar ja. ;)

Önskar er en härlig kväll!

3 kommentarer:

 1. Så fint Du har gjort. Mysigt att sitta där nu när vi har sån värme.
  Runtomkring Oss har det åskat och regnat men vi har inte fått en droppe på evigheter. Det har varit skogsbrand i närheten och det är så torrt.
  Men det är härligt, riktig Sommar jag njuter.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. åh vad mysigt det ser ut på balkongen!! Nu blir jag lite avis men inspirerad, vi har ingenting och nada på vår balkong. Sitter ni mycket därute? Jättefina blommor med!!

  SvaraRadera
 3. Alskar er balkong....! Lycka till med husbygget nu - vi hinner val se huset innan dess iofs!

  SvaraRadera