Flikar

tisdag 10 maj 2011

Mer Ullareds-fynd.

Köpte ju nya ramar till våra "familjefoton"...


Före.


Efter.

Tänk vad lite passepartout kan göra för ett foto!
Visserligen är ju inte bilden tagen rätt framifrån men ser det ut som att ramarna hänger lite snett och vint kan det vara så att de faktiskt gör det också... I tried my best. ;)

Två stycken fina Brio leksaker blev det också. Jag ska ju nämligen bli moster i augusti och det är väldigt svårt att inte köpa massa söta leksaker och kläder till den lilla (det blir en tjej säger barnmorskan).


Trä, så mycket bättre och finare än plast!

Skallran är ju från 6 månader och getingen (som snurrar på vingarna när man drar den efter sig när man går, sååå söt!) från 12 månader så egentligen kunde jag väntat med att köpa dom, men va sjutton. De kan ju stå och vara snygga på nån hylla i barnkammaren tills hon blir gammal nog eller så slår jag in dom som paket och glömmer bort dom i 6 respektive 12 månader så blir både jag och syrran överraskade när hon får dom! ;)
Vi får se hur jag gör.

1 kommentar:

  1. Det blev snyggt med nya ramarna! Gulligt att kissarna är med också :)

    Vad roligt att du ska bli moster! Jag måste säga att en sån där skallra fick vår pojk ganska tidigt och han lekte med den redan när han var 4 månader. Det var länge, länge hans absoluta favoritleksak! De är superbra! Lätta att greppa tag i, roligt ljud, rullar bra och verkar roa även större barn, våra kompisars större barn som hälsar på brukar ta tag i den och springa runt och skaka ;)

    Det är känsla i träleksaker!

    Kram Veronica

    SvaraRadera