Flikar

lördag 5 mars 2011

Sol i sinnet!Det är lördag, solen skiner, Lill verkar må lite bättre och vilar sig i form, jag & Johan storstädar här hemma så det blir så fint så fint.
Ja livet känns lite bättre idag faktiskt.

Dessutom läste Johan i morse att tidningen Veckans Affärer har släppt sin årliga lista över förnamnen på personer vid makten i Stockholmsbörsens 255 bolag och gissa vilket namn som toppar listan?
Javisst. Johan!
Som min käre make själv uttryckte det; Det betyder att det bara är en tidsfråga innan han sitter vid makten i ett stort bolag på Stockholmsbörsen!
Det ni! ;)

Önskar er alla en trevlig helg!

1 kommentar:

 1. Dumma blogger, jag kommenterade ditt inlägg om Lill redan förra helgen, men när jag skrivit klart allt så blev det "fel" på blogger så allt försvann :(

  Anyway, hoppas att ni hittar ägaren och kan iaf be dem kastrera katten så att era kissar kan få lite lugn och ro.

  Härliga tulpanfoton! hihi Johan är ett lyckad namn med andra ord, vi kanske skulle tagit det istället för John ;) Idag undrar jag vart solen gömmer sig, på TV visade de nämligen en stooor sol och 7 plus idag, men här är det bara grått och mulet :(

  Tack så jättemycket för tipset om spelet Touché, det ska jag kolla upp. Tar gärna fler tips! Nu har jag blivit jättesugen på att köpa nya spel, vi hade en sån mysig spelkväll igår.

  Hoppas att du har en underbar helg nu!

  Kram Veronica

  SvaraRadera