Flikar

söndag 27 mars 2011

Helg.

Det har inte varit lika varmt i helgen, vindarna har varit rätt kyliga, men solen har ändå varit framme. Det är så himla skönt att äntligen kunna vara ute utan att man typ fryser ihjäl och dessutom få se lite sol och blå himmel. Det har man verkligen saknat i vinter!


I lördags gav vi oss iväg på en cykeltur mot stranden i Bjärby men när vi precis svängt av landsvägen ner mot sjön möttes vi av denna skylt. Den varnade för att skjutning med skarp ammunition pågick ner mot sjömarkerna under hela lördagen och eftersom vi inte hade lust att riskera livhanken för att få strosa längs med strandkanten var det bara att vända hemåt igen. :(
Jaja, en liten cykelrunda blev det ialla fall.

Väl hemma igen tog vi med oss en filt och la oss i grön(njaa, inte riktigt)gräset och njöt av solen en stund.
Emil och Lill passade på att göra oss sällskap och de såg ut att njuta av solen och snöbristen precis lika mycket som vi. ;)

Emil


Lill

I eftermiddags fick vi besök av tranor igen. Det verkar finnas en del smaskig majs kvar åt dom på åkern bakom vårt hus.

Tyvärr lämnade de inget trangodis till oss denna gång heller (enligt tradition bl.a. här på Öland så kommer tranan med trangodis till de som hängt sin strumpa vid spisen natten till den 25:e mars) men de ställde ju upp som fotomodeller för mig istället så jag är nöjd ändå. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar