Flikar

torsdag 10 februari 2011

Som på julafton.

Idag fick vi äääntligen våra nya sängar levererade! Bästa lillasyster Anna var hemma hos oss och tog emot sängarna eftersom gubbarna som körde hit dom envisades med att komma mitt på dagen och varken jag eller Johan hade möjlighet att vara hemma då (jag är frisk nu så idag var jag på jobbet igen).


Ååhh så skönt det ska bli att lägga sig och sova ikväll. Vi kommer sova som prinsessor! Eller åtminstone jag, Johan kommer nog att sova som en prins. ;)


Det blev varsin Stjärnbädden, som vi köpte på Sova.

Idag hämtade jag dessutom ut ett paket som låg på Posten och väntade på mig.
Jag hade ingen aning om vad det var men misstänkte att det kunde vara min 30-års present från Jessie & Colin (Johans syster med man).


Och så var det. Jag fick en rosbuske! Skickad ändå från London, det tycker jag är coolt! Och en jättebra 30-års present dessutom. Den kan jag njuta av i flera år framöver!
Nu får den stå i garaget (svalt och frostfritt) tills jag kan plantera den till våren. Måste bara fundera ut ett bra ställe att plantera den på också... Tur att jag har några månader på mig.Vad jag kunde läsa mig till ska blommorna bli ungefär som de ljusrosa rosorna på kortet överst. Visst är de superfina!?! :)
Tack snälla Jessie & Colin!

Imorgon är det visst fredag igen, veckorna går väldigt snabbt när man är hemma och är sjuk 2,5 dag uppenbarligen!
Nu ska jag visserligen jobba några timmar extra på lördag, men sen ska jag & Johan ut på äventyr i helgen. Ska bli sååå nice!!
Jag får återkomma med rapport lite senare... ;)

Hoppas ni får ett härligt veckoslut ni med!

3 kommentarer:

 1. Det var ju en ypperligt bra present! Extra spännande att den är skickad från England. Hoppas verkligen att den ska trivas fint här i Sverige och att ni får mycket glädje av den. Kul och lite annorlunda present!

  Åh jag kan nästan känna hur skönt ni kommer sova inatt... Ljuvligt!

  Ha en härlig helg.
  Kram!

  PS vad roligt att du tyckte om min farmors gamla lampa! Den är mig så kär :) Hur är det med era katter förresten? Jag håller på att skola om en av våra (inne)katter till att vara ute också, spännande projekt. I lägenheten ville hon inte ens gå ut i sele, men nu går det bra. Hon vill dock att jag ska vara med hela tiden och följer mig. Hur gick det när ni började ha era ute?

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt med ny säng! Skulle jag också vilja ha, men det är det där med att ta sig till affärerna och titta... ;0)
  Roligt att ha en rosbuske att plantera lite längre fram, och verkligen en bra present som du kommer att kunna njuta av länge!

  SvaraRadera
 3. Så fint med ny säng hoppas Ni sover gott i den.

  Blommor från England låter jätte spännande hoppas verkligen att de tar sig Du får vara rädd om dem.

  Hoppas äventyret i helgen blir bra ska bli spännande att höra vad det var.

  Kram!

  SvaraRadera