Flikar

söndag 9 januari 2011

Jag har fyllt 30!

Jajamän. Dagen jag fasade för i ett halvår, min 30-års dag, har nu kommit och passerat.
Jag tyckte länge det kändes jobbigt att fylla 30 men accepterade faktumet att det inte är något man kan göra något åt bara nån vecka innan den stora dagen.

Passande nog var vi lediga i 4,5 dagar och det har varit helt underbart skönt! Vi har förstås firat min födelsedag en hel del...


I torsdags bjöd vi hem familj och släkt på massa god mat och jag fick världens snyggaste köksmaskin i 30-års present: en créme-färgad KitchenAid! Jag blev helt överlycklig!
Tack snälla mamma & pappa, Anna & Gusten, farmor, mormor & Gunnar och Håkan & Ellinor!


I fredags åkte jag & Johan in till Kalmar och checkade in på hotell Packhuset. Det hade jag nämligen önskat mig av Johan, en natt på hotell och så förstås tillhörande frukost!! :)
Johan hade redan planerat detta när jag kom med förslaget, så det blev ju ingen överraskning men jag var lika glad för det.
Vi gick även på bio och såg "Narnia - Kung Caspian och skeppet Gryningen". Det blev en supermysig kväll!


När jag vaknade upp på lördagsmorgonen låg ett paket och väntade på mig brevid sängen, det var en jättefint halsband med tillhörande örhängen.
Tack älsklingen, jag älskar dom!


Såhär glad blir man när man fyller 30! :)

På kvällen gick vi ut och åt middag och gjorde en liten pubrunda med ett gäng kompisar. Jag hade jättekul, tack alla som var med!


Av mamma & pappa fick jag dessutom en vacker bukett med tulpaner, ranunkler och liljor. Precis vad mitt hem behövde efter att julen blivit utslängd! Tack söta ni!

Och så kom överraskningen...

Världens gulligaste Anna-Lena (som bor typ 40 mil från mig) hade genom min lillasyster sett till att jag skulle få ett paket med tre fina (och goda, de måste de ju bara vara så snygga som flaskorna är! ;)) olivoljor! Gissa om jag blev överraskad!?!
Tack snälla Anna-Lena, du är ju bara för go! ;)

Min 30-års dag har nu passerat och jag känner mig fortfarande som... Äh, vem räknar år egentligen? ;)
Jag är ung, fräsch och har bara 35 år kvar till pension! Gutt!

3 kommentarer:

  1. ojojoj, stort grattis!! Även om det inte är den allra roligaste siffran att fylla så är det alltid härligt med dagar för firande! Fram för ännu mer firande i vardagen :) å tänk på att alla kändisar säger ju att 40 är det härligaste att fylla, då vet man verkligen vem man är och trivs med livet, så nu har du ju något att se fram emot! ;D

    Vad fina nyårsfoton du tagit förresten, läckra!

    Ha det toppen, kram Veronica

    SvaraRadera
  2. Nu längtar ju jag tills jag fyller år med tanke på allt fint du fått och skoj firande :O) 30 är ju bara en siffra.... :O)

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott! Du verkar ha haft ett jättemysigt firande med nära och kära, och vilka fina presenter!!
    Ålder är bara siffror, och man är inte äldre än man känner sig sägs det ju. Jag kan intyga att det stämmer!

    SvaraRadera