Flikar

fredag 29 oktober 2010

Tack och goodbye!Idag var sista dagen för mig på Kalmar Energi. Det är där jag spenderat mina arbetsdagar sen i februari men det känns som jag varit där mycket längre. Jag har trivts jättebra och lärt känna massa nya härliga männniskor.
Men nu är den tiden slut och jag fällde ett par tårar när det var dags att säga hej då. :(
Jag bjöd ialla fall på fredagsfika innan det var dags att gå för dagen och då fick jag en påse godsaker av mina kära arbetskamrater; två burkar Kusmi-te, blåbär & lingon-skorpor och två chokladpinnar som man ska doppa i kaffe. Mumma!

Fr.o.m. nästa vecka är det ny arbetsgivare och nya arbetuppgifter inom en helt ny bransch, det ska bli jättespännande! Jag får dessutom återse gamla jobbarkompisar från min tidigare arbetsgivare, som redan arbetar hos denna arbetsgivare så det ska bli kul.

Men först ska jag ha en härlig helg och jag önskar er detsamma!
Kram kram!

3 kommentarer:

 1. Det händer saker i ditt arbetsliv just nu ser Jag. Lycka Till med Nya jobbet.

  Trevlig Helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du är redan otroligt saknad:(

  SvaraRadera
 3. Oj vad spännande! Sorgligt att lämna en plats med människor man hunnit lära känna och tycka om, men spännande med nytt! Nu blir man ju lite nyfiken =) Hoppas det nya blir toppenbra iaf! Underbart att få se lite nya foton på dina ljuvliga katter, även om sammanhanget kanske inte var så roligt för dem. Jag vill gärna tro att även när vi måste göra såna där jobbiga saker så inser de ändå att vi vill dem väl. Jag tror att de känner våra avsikter och känslor väl.

  Kram Veronica

  SvaraRadera