Flikar

onsdag 28 juli 2010

Bröllopshelg!

I helgen var vi på Jessie & Colins bröllop (Jessie är Johans ena syster). De gifte sig borgerligt på ett slott utanför Kalmar. Ceremonin skulle ha varit utomhus men i lördags öppnade sig verkligen himlen över Kalmartrakten och regnet bara öste ned från tidig morgon till sen kväll. Så det fick bli inomhus i slottet istället, men det var en jättevacker ceremoni ändå.
Jag började gråta när Karro (Johans andra syster), som var en av brudtärnorna kom in i salen och sen fortsatte tårarna rinna resten av ceremonin...
Haha, jag är hopplös!


Det lyckliga brudparet. De var så fina båda två, men inget kunde slå Jessies klänning denna kväll, den var sååå vacker!


Många cupcakes var det! Direktimporterade från London, där brudparet bor.


Här är bästa bilden som visar hur jag såg ut kvällen till ära. Snacka om besvikelse när jag i söndags kom på att jag inte kommit med på någon helkroppsbild alls (åtminstone inte i vår kamera). Jag som hade så fin klänning å allt! :/ Får hoppas bröllopsfotografen lyckades bättre.
Brevid mig är min svägerska Karro i sin fina brudtärneklänning. Den var riktigt snygg både i modellen och färgen.
Sammanfattningsvis var det ett riktigt lyckat bröllop som vi alla kommer ha många fina minnen från.
Tack snälla Jessie & Colin för att vi fick dela er fantastiska dag!

På hemmafronten mumsar jag i mig hallon för tillfället. Våra hallonbuskar har i år gett bär som aldrig förr!
Har jag Emil och Lill att tacka för hjälpen med gödslingen? Eller har jag helt enkelt varit duktig på att vattna ordentligt när det varit så torrt? Vad det än är så njuter jag för fullt av mina goda hallon! :)Önskar er en trevlig helg lite i förtid idag. Jag har nämligen redan tagit helg! Är ledig torsdag-fredag för att hänga med Johan på raceweek på Kinnekulle Ring.
Sitter faktiskt i skrivande stund i bilen med den bärbara datorn i knät. Vi har skaffat trådlöst bredband så nu kan jag vara uppkopplad även när vi är ute på vägarna. Kul!
Ha det gott nu!

PS. Pappa, kommer du ihåg för länge, länge sen när vi satt med modem som tjöt så man fick en mindre släng av tinnitus varje gång man kopplade upp sig?! Haha, tur att utvecklingen går framåt! :) DS.

1 kommentar:

  1. yeay! vi har antligen tagit oss till din blogg! heheh! forhoppningsvis fick hamish lite fler kort oxa! det ar sakert ett par kort med pa dig och din underbart fina klanning! : )
    kramis!

    SvaraRadera