Flikar

lördag 16 januari 2010

Kameran är funnen!

Har letat som en galning efter min kamera och hade nästan gett upp hoppet om att hitta den igen. Fattade verkligen inte var den kunde tagit vägen.
Men så när jag gick upp till övervåningen med lite grejer alldeles nyss så slängde jag en blick in i förrådet och mina ögon hamnade på - kameran!!


Detta var vad jag såg när jag kollade in i förrådet. Ser ni kameran? Klicka för en större bild eller tjuvkika på bilden nedan.


Här är den ju! :)

Himla konstigt ställe att ställa den på, men jag har ett svagt minne av att jag var därinne och lämnade nånting. Jag hade kameran med mig och var tvungen att ställa den ifrån mig, sen glömde jag den väl där och gick ut igen.
Nu är den ialla fall återfunnen och batterierna står på laddning så den är redo för användning ikväll!
Jag ska nämligen ha födelsedagspartaj för kompisarna ikväll, 16 personer blir vi (såvida det inte blir några fler sjukdomsfall, fyra personer har lämnat återbud p.g.a. sjukdom idag).
Det ska hursomhelst bli jättekul!

Önskar er en skön helg nu!
Kram Lisa

5 kommentarer:

 1. enda godt du fant kameraet:) Men det var litt av en plass og legge det fra seg da:))
  Ha en flott kveld i gode venners lag:)
  Klem fra meg:)

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fina ord på min blogg! Roligt att du saknat mig ;) Jag läser din blogg jämt även om jag inte alltid kommenterar :)

  Härligt att du hittade kameran och i tid! Det är så irriterande när man lagt bort saker. Hihi vad rolig du är, titta på mina foton istället för att odla själv, klart du har gröna fingrar med! Knepet är att välja de löjligt lätta sorterna ;) Tex Blomman För Dagen! Min mamma kallar den för dagisblomman, för när hon jobbade på förskolan sådde de BFD med dagisbarnen eftersom den var så himla lätt :p

  Tack för dina starka och fina ord om er Merlin också. Du har verkligen rätt, det blir ett stort hålrum efter dem. Men det är lite lindring att man har foton kvar iaf.

  Stor kraaam!
  Veronica

  SvaraRadera
 3. Så bra att kameran kommit till rätta!
  Ja ibland ställer man ifrån sig saker med tankarna nån annan stans.
  Hoppas kvällen blir trevlig.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Skönt att kameran dök upp! Visst är det märkligt ibland hur saker och ting plötsligt bara verkar materialisera sig ur tomma intet. Eller förmodligen har de säkert varit på just den platsen man hittar dem hela tiden, men av någon anledning har man inte sett dem tidigare.

  SvaraRadera
 5. Underbart att kameran kommit fram.....ha en trevlig fest da!!!

  SvaraRadera