Flikar

onsdag 16 december 2009

Bilder från ett snöigt Öland.

Nu har det nog snöat ett dygn och det faller fortfarande vita små flingor från den gråmulna himlen. Jag tycker det är jättemysigt! Visst, all snö orsakar en del problem på vägarna men samtidigt är det ju såhär det ska se ut när det är vinter! :)

Jag tog en promenad idag för att fota månadsbilden för december, tänkte passa på när det är snö ute så den inte blir lika tråkig som i november. ;) Detta blir samtidigt en liten påminnelse till alla deltagarna i utmaningen "Ett motiv, en bild - sex månader", om två veckor är det dags för december-bilden att publiceras så ut och fota nu!! :)


En redig (som ölänningarna, och kanske även smålänningarna säger) Öländsk väderkvarn. De är så vackra tycker jag.


På rönnbärsträdet hänger fortfarande klasar med rönnbär kvar. De små orange-röda bären blir en fin kontrast mot den vita snön.

Nu ska jag strax börja med maten, så den är klar tills Johan kommer hem. Sen tänkte jag lyxa till det med ett varmt skumbad och ha ett mini-spa innan det är dags att kolla på "Bonde söker fru".
Hur ser er onsdagskväll ut?

3 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt mysig dag.
  Fina vinter bilder. Jag har gjort som du, tagit min motivbild när det är snö. Det blir nog bara sådana bilder, eller?
  Skall också se på Bonde.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du också fått snö och kan se fram emot en vit jul i år. För jag tror att snön kommer att ligga kvar. Vi ska iaf få kallt nu. Jag väntar att fota tills vi har fått ännu mer snö.
  Jag har också tittat på Bonden och nu fortsätter det ju i morron och på fredag också. Var nog inte riktigt överens med valen. Tyckte nog att en av dem valde fel. Men vi får se hur det går.
  I morron ska jag försöka baka lite kakor inför julen. Det hör liksom till här hos oss. Idag är första dagen på 3½ vecka som jag inte haft ont i ryggen. Hoppas det fortsätter så nu.
  Ha en skön vecka nu framåt jul.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 3. Men så smart att fota månadsmotivet nu! Det ska jag komma ihåg nästa gång jag går ut, för det vore ju faktiskt roligt att få åtminstone en bild med snö.
  Visst blir allt genast roligare med snö och lite kyla! Får hoppas att snön stannar kvar och att det inte blir slaskigt och trist igen!

  Min onsdagskväll såg ut som så att jag tittade på "Trauma" som började i måndags och som jag spelade in då eftersom jag tittade på "CSI" samtidigt. De där bönderna har i alla säsonger fått klara sig utan mig, och det verkar ju ha funkat! ;0)

  SvaraRadera