Flikar

torsdag 29 oktober 2009

Onsdag blev en shoppingdag.

Igår var jag in till stan (=Kalmar) och träffade en kompis för en shoppingrunda och lunch. Många gånger har vi kommit hem tomhänta från våra shoppingrundor för att den rätta shoppinglustan inte fallit sig på men igår lyckades vi faktiskt shoppa lite båda två.
För min del blev det både lite kläder och bra-att-ha-grejer.

I klädväg blev det bl.a. denna t-shirt. Jag tänkte "True Blood" direkt när jag såg den så jag kunde inte låta bli. ;)


Jag köpte dessa små röda stjärnor och bollar på Blomsterlandet, tänkte pryda mossan i adventsljusstaken med dom. Ja, för första advent närmar sig ju så smått nu så det är lika bra att börja förbereda. ;) Nästan så jag längtar redan....

Denna usb-lampa till vår bärbara dator är en riktig bra-att-ha-grej. När det börjar bli mörkt och svårt att se tangenterna lyser den upp lite lagom för att man ska se vad man sätter fingrarna. 79kr på Clas Ohlson, definitivt överkomligt. :)
Andra braiga grejer jag köpte var två reflexvästar och två lövräfsor. Så nu kan vi gå ut och promenera i mörkret och ändå synas och räfsa upp lite löv på vår tomt så den ser lite trevligare ut inför vintern. Eller varför inte kombinera de båda? Räfsa löv i mörkret med reflexvästarna på? Vi har i och för sig inte så mycket biltrafik på vår tomt så risken att bli påkörd när vi räfsar löv i mörkret är väl minimal. ;)

Idag har jag varit ute i trädgården några timmar och bl.a. invigt ena lövräfsan. Den funkade finfint! :) Hoppas på bra väder de kommande dagarna nu så jag kan fortsätta räfsa löv och köra med gräsklipparen en sista gång inför vintern. Vore trevligt att få lite städat i trädgården innan det blir allt för kallt och ev. snö kommer.

4 kommentarer:

 1. Du har en utmaning hos mig.....

  SvaraRadera
 2. Fin T-shirt!!!!!!
  Ja har sett klart alla avsnitt sa nu langtar jag till sasong 3 kommer.....

  Fina saker du kopt!!!!!!

  Ja.snart ar det Advent...det ar sa mysigt jamt!!!!!

  ha en mysig kvall..


  eva

  SvaraRadera
 3. Ni skulle ju kunna gå ut och gå i mörkret med reflexvästarna och räfsa löv i vägrenarna! :D

  SvaraRadera
 4. Läcker t-shirt! Är du helt "biten" nu eller? ;) Har du sett att man i USA kan köpa Tru Blood på likadana glasflaskor som i serien, nu till halloween hade det varit perfekt ;)

  Lövräfsor och reflexvästar kan man aldrig ha för många! Det där förefaller vara saker som odlar egna ben och går och gömmer sig titt som tätt?!

  Ja just det, ni är ju bra på att unna er lite hotellweekend då och då, ja ni borde prova Hotell Panorama någon gång! jag ska försöka hinna åka på weekend med sambon nån gång också, blir mest jag som lyxar till det med hotellhelg i GBG då och då när jag ändå är på skolan :p Av nån konstig anledning är han inte så sugen på att åka med över en skolhelg, å roa sig på egen hand 08-17 om dagarna ;) Men visst är det guld värt, en sån där helg? Man tänker nog ofta att det måste vara en vecka iväg för att vara värt nåt, men en weekend gör mycket också tycker jag!

  Ha det bra!
  Kram Veronica

  SvaraRadera