Flikar

måndag 19 oktober 2009

Drömmer mig bort....Jag fick ett vykort från min kära vän Marie som nyligen gjort ett besök i USA och bl.a. spenderat några dagar i New York. Hon rekommenderar oss att vi ska göra detsamma, och det hade jag ju inte tackat nej till. Men så länge får jag nog bara drömma om det.

Här hemma i verkligheten håller jag på och fixar med min a-kassa. Det är mycket papper som ska fyllas i och skickas in innan allt kan komma igång. Jag hoppas det inte ska bli några bekymmer utan att den kommer gå igång smidigt. Om inte får jag väl drömma mig bort till New York en stund.... ;)

2 kommentarer:

 1. Ja,dromma ar inte fel!!!!
  Har inte varit i New York och vill garna fara en vacker dag,men vill vanta till barnen ar storre,min make vill att vi ska bila runt.

  Jag alskar True Blood.........ska se nagra avsnitt pa eftermiddagen:-)

  ha en bra dag!


  eva

  SvaraRadera
 2. Drömma ska man verkligen få göra, något roligt måste man ha som arbetssökande! Hoppas din a-kassa kommer igång utan problem, man har ju hört och läst om skräckscenarier. Kan bara säga att för mig har det funkat bra, men visst blir man galen på alla papper som ska fyllas i och skickas hit och dit!


  Just ja, så påmindes jag av att jag skulle lägga information om utmaningen på min blogg också. Får ta det imorgon, nu är batteriet på upphällningen så det är bäst att stänga av för ikväll,

  SvaraRadera