Flikar

tisdag 8 september 2009

Inspirationen flödar! Inte...Idag var jag in till Kalmar en sväng. Passade på att fota slottet, det är så vackert.

Det hinner gå dagar mellan inläggen nu för tiden och det är väl av två anledningar.
1. Tiden går så fort! Jag vet inte var dagarna tar vägen.
2. Jag har dåligt med inspiration till att skriva inlägg.
Det är så tråkigt för jag saknar att blogga!! Men det är inte mycket att göra åt, saknas inspirationen har jag svårt för att skriva och då blir det helt enkelt inga inlägg.

Vad gör jag nu för tiden då, när jag inte sitter framför datorn och bloggar?
Jag målar ju här hemma förstås och sen har jag gått och blivit beroende. Spel- och True Blood-beroende för att vara exakt. :)
Spelet heter FarmVille och finns på Facebook. Det är ett mycket enkelt spel, men ack så himla roligt och beroende-framkallande! True Blood är tv-serien jag berättat om tidigare. Johan & jag ser flera avsnitt i rad, det går bara inte att sluta titta!
Man får väl vara glad att det inte är värre saker än så man är beroende av. ;)

Så, nu blev det ett inlägg ikväll ialla fall. Ska försöka få igång inspirationen igen, så det blir lite fler inlägg än den senaste tiden.
Ha det bra alla!

3 kommentarer:

 1. Slottet ar ju underbart!
  Har sett Farmvill,min mammma haller pa med det pa facebook:-)Det gar ju upp och ner med en blogg,det ar ju aven skont ibland att ta en paus....och ofta hittar man inte tid:-)Hoppas True blood komme till italien ocksa:-)
  Ha en bra dag!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Låter som det är tur att jag inte har något konto på Facebook! Jag brukar vara expert på att fastna i totalt meningslösa spel som man bara inte kan sluta med.

  Kalmar slott är fint, jag var där senast en väldigt blåsig dag en sommar för kanske 15 år sen eller något. Jag och en kompis var på väg till en annan kompis sommarställe på den där blåsiga ön du bor på. :0)

  SvaraRadera
 3. åååååååååh då är vi två ;) Har också nyss "upptäckt" True Blood och blivit totalt beroende! Har nyss sett klart hela första säsongen och idag beställde jag alla första 7 böckerna bakom serien ;) Oj oj! hur ska jag ha tid med skolan med? :O Men det är ju så grymt bra! Om man gillar sexiga vampyrer ;)

  Du har bra smak fröken!!

  SvaraRadera