Flikar

lördag 5 september 2009

Fredags-date.







Igår kväll var jag & Johan på date. Han ringde från jobbet i torsdags och bjöd ut mig, så gulligt och romantiskt så man blir alldeles nykär igen! ;)
Jag vet inte om det är så att han helt enkelt är romantiskt lagd eller kanske att han lärt sig en del efter nio år tillsammans med mig. Förmodligen är det båda delarna. När han kom hem från jobbet hade han nämligen med sig denna superfina bukett med dahlior och en solros till mig. Jag älskar att få blommor så jag blev förstås superglad!
Vi gjorde oss i ordning och åkte sen in till stan (Kalmar) där vi åt en supersmarrig middag och efterrätt på en tapas-restaurang och sen avslutade vi kvällen med att gå på bio och se "Inglorious Basterds".
Kändes verkligen lyxigt att bli uppvaktad så, han är ju bara bäst min make! ;)

6 kommentarer:

  1. Åh vad gulligt av honom! =) /A-S

    SvaraRadera
  2. Så Romantiskt!
    Mysigt med en Date.
    Ha en fortsatt trevlig helg!!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Oj vad mysigt med date. Och vilka fina blommor du fått.
    Har ni bättre väder på ostsidan av Sverige? Här har regnat oavbrutet i 2 dygn och kommit 120 mm regn. Så nu vill vi ha 120 mm solsken. Kan du ordna det åt mej?.
    Ha nu en mysig afton.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  4. Det later underbart!!!!Du ar lyckligt lottad att ha en sadan romantislk make!Min ar ocksa valdigt gullig ibland:-)Det ar alltid kul att fa blommor.-)Kul med bio ocksa!!!!Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Å Vilken grej, ska jag komma ihåg och förhoppningsvis använda mig av snart :O)
    Tycker nog att du kan dra igång en höstSverige :O) Kanske varannan vecka eller 1 gång i mån fram till jul. Händer ju massor nu när hösten närmar sig. Vore kanske skoja att man väljer en sak att ta kort på å visa med 2 eller 4 v mellanrum. Då ser man verkligen förändring?????
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Vilken vacker bukett! Förstår att ni hade en mysig date!!

    Sv: Fotoböcker är roliga, jag har gjort tidigare, en sammanställning av bilder från när min syster och svåger gifte sig.
    Tysk mat kan vara märklig (och inte alltid så god) och jag är vääääldigt kräsen av mig. Men min tyska kompis som jag hälsade på fick förklara noga vad allt var innan jag beställde. Den märkliga rätten på bild var ett par olika ostsorter blandade med lök och paprikapulver. Eller något sånt, kan inte hitta vart jag skrivit upp det! Ovanpå en pretzl som smakar ungefär som salta pinnar.

    SvaraRadera