Flikar

måndag 10 augusti 2009

SommarSverige, vecka 9.

Denna vecka blir det vattentema på mitt inlägg för sommarSverige. Tänk en varm sommardag, solen skiner från en klarblå himmel och man åker ner till havet för ett svalkande dopp. Väl nere vid stranden möts man av en svag vindpust med en lätt doft av tång. Aaahh... Det är sommarkänsla det! :)


Denna vecka har det varit riktigt varmt och vi kom på det härliga med att ta en kvällsdopp igen. Vi åkte ner två kvällar i rad och båda kvällarna var det runt 24 grader varmt i vattnet. Något man inte får uppleva allt för ofta i havet på östra sidan av Öland så vi tackar och tar emot!


Det var inte bara vi som var sugna på ett dopp. Även korna gillade svalkan i havet. Fast jag tror i och för sig de drack mer än vad de badade.


Solnedgång över havet, fast i öster.


Några timmar senare stod månen högt på himlen och speglade sig så vackert i havet. Denna utsikten hade vi i fredags kväll från min lillasysters altan.

Nästa måndag är det tionde och sista veckan med sommarutmaningen. Så nu har ni, alla deltagare, en vecka på er att fundera ut ett hejdundrande bidrag till vår avslutning den 17/8. Själv kommer jag vara i Stockholm då så därför blir mitt finalbidrag en eller två dagar försenat. Jag får väl se till att det blir desto bättre istället. ;)

3 kommentarer:

 1. Oh vilka härliga bilder! Det har ju sina fördelar att bo nära havet ser jag...Det är väldigt länge sen jag badade i havet, faktiskt var det nog på Öland för 14 år sen eller nåt! Det var också då en liten tjej - troligen i 6-årsåldern - på stranden frågade mig om jag var en sån där badkruka. Hon hade nog inte sett någon förut och blev lite överraskad när jag sa att hon hade alldeles rätt. *fniss*
  Konstigt nog har jag också lyckats få ett vattentema, fast det blev bara Eskilstunaån som vanligt. ;0)

  Jag ska redan nu börja fundera på nästa veckas bilder, men först ska jag åka och handla veckans mat!
  /Yvonne

  PS: För att jag inte ska glömma bort det: Ha det så kul i Stockholm!

  SvaraRadera
 2. Jag tror killarna mest flyter fram i lugn takt, det är ganska så strömt stora delar av vägen.
  När det är 25 grader så skulle nog till och med jag bada! ;0)

  SvaraRadera
 3. Hej! Ljuvliga badbilder du har den här veckan. 25 grader kanske även en badkruka som jag skulle kunna tänka mej ett dopp. Så det är hos er solen befinner sej. Här har vi inte sett den sedan i lördags.
  Hoppas du får det trevligt i Stockholm och hittar fina sommarbilder därifrån.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera