Flikar

onsdag 26 augusti 2009

Förkylning på g?

Här borde det vara en bild på en gris men jag kom på att jag aldrig fotat någon. Det är för dåligt. Bot och bättring om jag får be!

Igår eftermiddag kom Johan hem och beklagade sig över att han fått ont i halsen.
Inofficiellt tyckte jag väl mest han var lite gnällig (ja ni vet män överdriver ju alltid när de är sjuka ;)) men officiellt tyckte jag förstås synd om honom.
Idag på eftermiddagen fick jag så jag teg. Som ett brev på posten kom nämligen det onda krypande även i min hals. Skit också. Jag beklagade mig för Johan och nu tycker vi synd om varandra båda två. Inofficiellt OCH officiellt.
Nu är det bara att hålla tummarna för att det är en snabbt övergående förkylning men för säkerhets skull har jag läst på mig om symptomen för svininfluensan också. Man vet ju aldrig liksom. :/

För övrigt har jag påbörjat ett nytt projekt här hemma. Det är rätt stort och kräver mycket kroppsarbete så jag har grym träningsvärk för tillfället. Det är även lite hemligt så jag tänker inte avslöja mer än så för tillfället...
Men inom kort ska jag nog kunna berätta och visa bilder också, så det är bara att stay tuned. ;)

3 kommentarer:

 1. Hoppas din förkylning går över.
  Och vad jag är nyfiken på vad Du har för projekt på gång!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du far ata mycket C vitamin,med mig hjalper det jamt,och te med honung:-)Du fra krypa ner och ta det lugnt i soffan och se nagon bra film:-)Vila ar ju viktigt:-)
  Eller som militarerna gor,ta ett varmt bad pa kvallen,en whisky och sedan klar du dig varmt och hopp i sang:-)(det sa en gammal van till mig en gang for lange sedan.....)
  Spannande att se vad du haller pa med for nagot......
  ha en bra dag!!!Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hoppas det var någon sorts snabbt övergående halsontgrej! Typ min endagsförkylning. Verkar ju onödigt att bli sjuk nu när du har ett nytt projekt på gång! ;0)

  Krya på er!!

  SvaraRadera