Flikar

torsdag 2 juli 2009

Ett dopp i det blå.

Jag känner mig riktigt stolt. Idag har jag nämligen tagit årets premiärdopp!
Jag är en riktig badkruka och tycker därför sällan att vattnet är tillräckligt varmt för ett dopp. Idag däremot visade badtermometern på ca 25 grader och då var t.o.m. jag tvungen att erkänna att vattnet faktiskt var rätt skönt.

Strålande solsken de senaste dagarna och en svag pålandsvind gjorde förutsättningarna för denna otroliga badtemp (inte varje dag man har 25 grader i havet på östra sidan av Öland) men tyvärr är algerna på intåg så vi får se hur länge man kan bada i någorlunda algfritt vatten. Än så länge är det i alla fall ok.

3 kommentarer:

 1. Harligt att bada!!!Trakigt om algerna kommer....vi kanske far till havet imorgon fram till pa mandag,det blir till Toskana isafall.Har hort att det ar fullt med brannmaneter iar,sa hoppas att det inte ar fullt dit vi aker,da kan man ju inte bada....
  Ha en bra dag!!!jag maste stryka tvatt.......

  SvaraRadera
 2. Är det 25 grader i vattnet skulle nog jag också bada faktiskt. Men jag är också en badkruka numera. Verkar som det kommer med stigande ålder... ;0)

  SvaraRadera
 3. Oj 25 grader på östra sidan!! Det var verkligen varmt förra veckan. Jag tog också mitt första dopp då, fast i Kalmarsund ;) och det var minst 24 där iaf. Härligt foto på solstolen!!

  Har du gjort någon flädersaft ännu? Jag gjorde mitt livs första nyligen, blev klar förra veckan och mmmmmm vad gott!

  Kram Veronica

  SvaraRadera